programista Публикувано Септември 4, 2011 Публикувано Септември 4, 2011 Здравейте, Кой е предпочитания от вас софтуер за електронни барабани? По информация от нета стигнах до това: Addictive Drums (XLN Audio) Drumkit from Hell (Toontrack- EZdrummer ) Засега съм пробвал само Drumkit from Hell. Дайте идеи и за други по-леки VSTi за ударни инстументи. Поздрави! Цитирай
programista Отговорено Септември 4, 2011 Автор Отговорено Септември 4, 2011 Под "по-леки" имам предвид не за по-лека музика, а заемащи по-малко ресурси. Цитирай
adamjones Отговорено Септември 4, 2011 Отговорено Септември 4, 2011 (Редактирано) Под "по-леки" имам предвид не за по-лека музика, а заемащи по-малко ресурси. Здравей! Първото което ми идва на ум е Battery на NI. Веднага след това Abbey Road drums серията 60' 70' 80' и Modern Drums отново NI. Прекрасни библиотеки, но най -добре се запознай предварително с всяка според стила който ти трябва. Малко са тежки, но имат и lite вариант който да речем ти хаби около 300мб от рам паметта. Всеки от изброените пакети е около 7ГБ така ,че имай и това в предвид. Поздрави Иво. Редактирано Септември 4, 2011 от adamjones Цитирай
programista Отговорено Септември 7, 2011 Автор Отговорено Септември 7, 2011 Търся нещо по-леко, но все пак благодаря за предложението. Цитирай
Recommended Posts