LOE Публикувано Май 10, 2006 Публикувано Май 10, 2006 Интересува ме как вървят цените на час при по-кадърните даскали... Цитирай
вибрация Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Наистина доста музиканти имат нужда от уроци... главно, за да им предпазят гласа от повреда най-малко... за останалото не се гарантира. Аз няма такива проблеми. Ай лърн фром майселф! Цитирай
LOE Отговорено Май 10, 2006 Автор Отговорено Май 10, 2006 някак си ми се струва по малко унизително да ходя на уроци и там да бръмча, отколкото да бръмча у нас там поне ще има и други които да бръмчат Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Цените в повечето случаи са в зависимопст от "престижа" на даскала, но не се наемам да твърдя, че са пропорционални на уменията на учителя и това, което ще научиш от него. Вървят от 5-10 лева за учебен час при обикновен неизвестен преподавател до 30-40лв при някое "голямо" име. Цитирай
toshevski Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 някак си ми се струва по малко унизително да ходя на уроци и там да бръмча, отколкото да бръмча у нас там поне ще има и други които да бръмчат Щом е свързано с музиката, значи не е унизително! Бръмчи си и да не ти пука! Аз не знам моите съседи как не са подали жалба или не са направили подписка срещу мен, щото знаеш как е... Цитирай
toshevski Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 (Редактирано) Наистина доста музиканти имат нужда от уроци... главно, за да им предпазят гласа от повреда най-малко... за останалото не се гарантира. Аз няма такива проблеми. Ай лърн фром майселф! Наистина ВСИЧКИ музиканти имат нужда от уроци... и не само да не си повредят гласа! То това се учи в първите уроци, но не е само това! @LOE мой съвет- започни при някой наистина кадърен и няма да съжеляваш! Не зависимо за какъв стил пеене и музика става въпрос- не подхождай с "отбиване на номера"! Успех! Редактирано Май 13, 2006 от toshevski Цитирай
allpastaway Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) Аз не знам моите съседи как не са подали жалба или не са направили подписка срещу мен, и аз съм на същото мнение и според мен най-добре е да се "бръмчи" в зала дето няма кой да ти гелосва косата за дето бръмчиш . Редактирано Май 18, 2006 от allpastaway Цитирай
Recommended Posts