Mephistofel Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Мараба,пич,бутилката не толкова лош приятел,от дяда си да го знаеш! Цитирай
Anakon Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Поздрав с: "Галилео, Галилео, още ли да ти налея? Ти доказа че се врътка с всяка по-голяма глътка!" (всички знаем коя е бандата ) Цитирай
Jak The Track Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 пичове са въпроса е че останах и без китара покрай тая история.са нема проблем ше се наянаеса у някой ама въпроса е как пе се издържам аи тоя пе ми иска по един собиески на седмица ама не е познал.тва е другото.а за хипарията тука има ли такива ,че като вигледам сте отчаяни фаталисти разгромени от машината на шоубизнеса. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Здрасти Малце! Интересен начин да привлечеш внимание... Браво на детето, че пие по цял ден... Това е полезно... Ръката шпиц.. и погледа бистър... след 7 сутринта до 8 по същото време Човеко, давай по-спокойно... И аз съм бил на твоите години и знам какво е да имаш такива истории... Ако майка ти се държи така с теб, то трябва да знаеш, че по закон, това е подсъдно! Щом ти пречи да живееш, потърси си правата, можеш в най-близкото РПУ в детска педагогическа стая! Родителите ти носят отговорност за теб, докато навършиш 18 годинки Виж за това, че пиеш така, ако е вярно, не мога да ти помогна, ако не го искаш сам! П.С. Абе и аз за какво съм учил... Махни, махни! Социални ни работи... Поздрави, Виктор Цитирай
Jak The Track Отговорено Май 31, 2006 Автор Отговорено Май 31, 2006 respect to Wiktor.toy mi osiguri pribiraneto w ky6ti thanks na wsi4ki deto me podkrepiha Цитирай
Recommended Posts