stratocaster Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 явно е от тези душевно слаби хора, които смятат за героизъм това постоянно да пиеш. мислят си че в очите на другите са герои. може би намират решение на проблемите си в бутилката. истината е че са само жалки Цитирай
Jak The Track Отговорено Май 12, 2006 Автор Отговорено Май 12, 2006 след 2 литра марината и 7 часа сън илек сутре6ен махмурлук,се сетих че съмс е гаврил цяла нощ с бутилката и китарата от което съседите решиха,че така повече не мое и моето мама ми тегли една дълага и 6ирока и сега пия...живея на тавана.алкохолнотао натравяне дето ме беше подтикнало да се самоизтъкна с два-три горни миксолидийски лада,ме напусна и способността да целя клави6ите неусетно се върна.оначе аз парче записано нямам.боря се за възвръщане на хипарията,и ерата на любовта да се върна Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Hallelujah, brothers and sisters! As above, so below... и т.н... Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 след 2 литра марината и 7 часа сън илек сутре6ен махмурлук,се сетих че съмс е гаврил цяла нощ с бутилката и китарата от което съседите решиха,че така повече не мое и моето мама ми тегли една дълага и 6ирока и сега пия...живея на тавана.алкохолнотао натравяне дето ме беше подтикнало да се самоизтъкна с два-три горни миксолидийски лада,ме напусна и способността да целя клави6ите неусетно се върна.оначе аз парче записано нямам.боря се за възвръщане на хипарията,и ерата на любовта да се върна Не си толкова кух, каквито претенции имаш... Хипарията не е само в алкохола, секса и прочее. Не на стара черга вълмо парцали да продаваш, Холдън Спиртфийлд... Цитирай
Niilo Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Модератор изтрие веднага а ти после - изтрезнял и пак опитал, м? Гхаххаха Добре дошъл, иначе... и остави алкохола, много музиканти е провалил Е виж КорвусКоракс-а примерно Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 след 2 литра марината и 7 часа сън илек сутре6ен махмурлук,се сетих че съмс е гаврил цяла нощ с бутилката и китарата от което съседите решиха,че така повече не мое и моето мама ми тегли една дълага и 6ирока и сега пия...живея на тавана.алкохолнотао натравяне дето ме беше подтикнало да се самоизтъкна с два-три горни миксолидийски лада,ме напусна и способността да целя клави6ите неусетно се върна.оначе аз парче записано нямам.боря се за възвръщане на хипарията,и ерата на любовта да се върна Не си толкова кух, каквито претенции имаш... Хипарията не е само в алкохола, секса и прочее. Не на стара черга вълмо парцали да продаваш, Холдън Спиртфийлд... Връзката със Спасителят в ръжта е убийствена!!! Цитирай
Jak The Track Отговорено Май 14, 2006 Автор Отговорено Май 14, 2006 обичам ви!!!но аз за сега съм за Керуак и цяло лято пътувам на стоп.ако има още такив като мен да си направим един запой...ъъъ,не бе онова другото... :think: аааа среща.навитаци?пък и ако някой има възможност нека ме при;ти за едно известно време 6тото миналиа петък има6е родителска,а заточението на тавяана не е особено приятно.относно алкохола-отказвам го!!!минавам ни минхерална вода и Ром с чай...Чай с ром.чао ,че сега майка ми се прибира а аз се качвам на тавана Цитирай
Niilo Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 ... или наистина си ебаси хипито, или добре го играеш... Ако е първото, вземи се стегни малко :think: Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Къртиш, баце! Добре дошъл, дорде не си си отишъл... Понамали пийенейто, че скоро няма да можеш сам да държиш китарата/мишката/бутилката! Иначе ние много ти се радваме, само гледай да не разводняваш прекалено по-сериозните темички в тоз форум. Ама иначе си оригинален, де, спор нема. Аре... и да живей хипарията! Поздрави с The Doors - Break On Through!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 лошо.....днешните деца тръгват в лоша посока Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 (Редактирано) ... и остави алкохола, много музиканти е провалил Е виж КорвусКоракс-а примерно Стига си лъгал момчето! Кво му е на Гаргич? Та аз пия само бира! Това, че сметнах за безсмислено да отговарям на момчето в духа, в който му писаха другите, а вместо това само да кажа "Здрасти", в никакъв случай не трябва да показва солидарност на един алкохолик с друг. Защото аз не съм, пък и не вярвам младежът да е по (с ударение) пияница от повечето хора тук. Знаете, че в тази възраст е нормално да се говори така и да се демонстрира такова отношение към пиенето. Хайде, наздраве (С ЧАША МЛЯКО!) Редактирано Май 15, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Jak The Track Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 значи сега си търся нов дом докато си оправя оценките по латински и математика.някой да има желание да ме при'ти? Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 при;ти при'ти "Ю" е символа \ бих те взел при мен ма съм в Плевен Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 аз бих те взел,но трябва да даваш по една бутилка собиески на седмица Цитирай
Recommended Posts