adXok Публикувано Май 9, 2006 Публикувано Май 9, 2006 Тука един приятел ми даде кремонката си... в лошо състояние, но ставаше, за да тествам инсталиран Guitar Rig 2. 1. Alive - свира бас и китара, барабаните съм ги редил! 2. Rage_Against_Noiz - всичко е редено ____________________________________________________________________ Аве странен проблем се появи при комуникацията на Guitar Rig 2 с ASIO драйвера на звуковата ми карта - Creative Audigy! мам и звукова карта AC'97 на дъното също. Вкарал съм кабела на китарата директно в Line-In на Creative-a. От опциите на Guitar Rig 2 избирам Line-In Left и Right, но нищо не се чува. След това избирам AC'97 Left и Right и о, чудо! Китарата се чува зверски както си трябва. Ама е парадокс, щото в AC'97 Line-In не пъхнат никакъв кабел. Според мен е грешка в ASIO-то и трябва да ги преинсталирам тея драйвери! ____________________________________________________________________ Викам и дано ви хресат! Цитирай
f1_sound Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Приателю идейките са готини, обаче по саунда трябва, доста да се поработи Цитирай
вибрация Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 ?!? :think: кво е тва бе... :green: тва мачка ако се изсвири на живо! Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 ...ей това второто е супер бе братче,направо ме уби!!! ...с група наистина ще разцепиш!!! Цитирай
yotzzo Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Китарката си звучи.Ама пък чак пък да мачка ако се изсвири на живо.... Цитирай
Sieger Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Абе... няма да мачка ПС: Само с Риг-а няма да постигнеш приличен саунд... Ако имаш нужда от допълнително инфо и тн... можеш да драснеш едно ПМ. Цитирай
вибрация Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Нямам нужда от допълнително инфо, щото знам адхока как свири... Тва че е зарезал музика и свирене не означава, че не мое да мачка.ю И мачка, слушали сме го. Цитирай
Recommended Posts