Walden Публикувано Август 29, 2011 Публикувано Август 29, 2011 (Редактирано) Здравейте ! Имам голям мерак да се науча да свиря на китара. Но не знам каква китара да си взема. Насочил съм се към тези : тази http://www.musicworld.bg/bg/m_1990000/i_21192/Walden_D350B.html и тази http://www.musicworld.bg/bg/m_1990000/i_21193/f_385/Walden_D350.html и искам да ми кажете дали стават за начинаещ и ако стават коя да си взема ,ако не каква друга китара да си взема ? Благодаря предварително ! И се извинявам ако темата не е в правилния раздел Редактирано Август 29, 2011 от Walden 1
FoolofRemorse Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Най - добре е да пробваш с някой по опитен от тебе, защото на картинка е хубава но за звук не можеш да си сигурен. Отиди до най - близкият музикален магазин, помоли продавачът да те насочи към някоя и да ти обясни! Седни пробвай и си избери според възможностите си за да не съжаляваш после. Успех Поздрави, Ицко 1
Walden Отговорено Август 29, 2011 Автор Отговорено Август 29, 2011 Благодаря за бързия отговор! Но в Хасково аз знам само за магазина на Фактор за друг не съм чувал. А за китарите на Фактор прочетох ,че ги копуват от някви китайски фирми и само слагали тяхно лого. Но не съм сигурен до колко е вярно.
Георги Тотев Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Абре хора чете da g@ weba ... Тема за начинаещите Герги! 1
FoolofRemorse Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Не ми се вярва това ^^, и както ти каза Гошко, ще е хубаво да почетеш малко. Виждам, че си нов, но ще си докараш проблеми ако не спазваш правилата 1
Георги Тотев Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 (Редактирано) И тука да ти споделя мили ми Ицко, мразим 'а ми викаш Гошко, и производните му със "ш". А и нито си ми на годините, нито на акъла, нито се познаваме, че да ми викаш така! Без лоши чувства! Герги П.П. Темата е за ключ! Ама оня готиния катанец на брат Игнат от една предишна тема. Мноу ме кефи Редактирано Август 29, 2011 от Георги Тотев
synchu Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Ще се наказваме с цел очевидно необходимо успокоение - 'щото не виждам необходимост от нерви. Тези китари ще са ти големи (чисто като размер) като за начинаещ. Прочети темите за начинаещи.
Recommended Posts