Dilian Nedev Публикувано Август 28, 2011 Share Публикувано Август 28, 2011 Надявам се да ви хареса , по принцип ми е малко извън стила на останалите композиции и ще се радвам на коментари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Август 28, 2011 Share Отговорено Август 28, 2011 Добра компилация от идеи в духа на 70те, но не разбрах песен ли е или инструментал? Записа звучи добре! Странно хрумване да свириш с дисторшън Дуби Брадърс? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2011 Автор Share Отговорено Август 29, 2011 Благодаря! Засега инструментал , работи се по въпроса да стане песен Относо песента на Doobie Brothers - как да го кажа , ами не ми харесваше в нормалния си вариант , в който я свирим с групата .. и реших да ѝ отмъстя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Август 31, 2011 Share Отговорено Август 31, 2011 Много ми беше приятно докато слушах този запис. Обичам архаичните неща.Супер е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts