Nico99 Публикувано Август 24, 2011 Публикувано Август 24, 2011 Така аз съм на 12 и незнам защо но немога да пея даскалката така ми каза а предишната не ми правеше такива забележки.Това незнам как е станало но почти всички от моето семейство са музикални ,а аз може би съм дефектна а може би се далжи на това,че когато пея усещам някякво запушване в гърлото и като си чувам гласа още повече се обърква.Но съм решила да се уча докато е рано затова искам помощ как да стане тоз трик.Единственото което мога е да изразявам настроения и чувства само с лице но майка няма да ме пусне в актиорско училище.Баща ми е бил китарист ,а маика пее хубаво и аз тарататата немога така че ако някой може да помогне моля. Предварително благодаря. 1 Цитирай
SICCREW Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 (Редактирано) хванала си най-неподходящата възраст за пеене сперед мен ...те първа започва да ти се "ивайва" гласа , то каквото стане вече не зависи само от желанието ... колкото и да ти се иска да пееш ако гласът ти не ти позволява -няма как ... успех с търсенето на магийката де не искам да ти убивам желанието да пееш ,защото които пее зло не мисли! Редактирано Август 24, 2011 от SICCREW Цитирай
blr Отговорено Август 24, 2011 Отговорено Август 24, 2011 Не се притеснявай за такива неща. Това, че родителите ти са музикални/музиканти, съвсем не означава, че и ти трябва да си. Почти всички в моето семейство от три поколения насам са професионални художници. Ако видиш аз как рисувам ще ти се изправи косата. Ако ти се пее, пей си и не се шашкай за излишни неща. Още е рано за преценка. Цитирай
Recommended Posts