Jump to content
Българският форум за музиканти

Трябва ми помощ.


Nico99

Recommended Posts

Така аз съм на 12 и незнам защо но немога да пея даскалката така ми каза а предишната не ми правеше такива забележки.Това незнам как е станало но почти всички от моето семейство са музикални ,а аз може би съм дефектна а може би се далжи на това,че когато пея усещам някякво запушване в гърлото и като си чувам гласа още повече се обърква.Но съм решила да се уча докато е рано затова искам помощ как да стане тоз трик.Единственото което мога е да изразявам настроения и чувства само с лице но майка няма да ме пусне в актиорско училище.Баща ми е бил китарист ,а маика пее хубаво и аз тарататата немога така че ако някой може да помогне моля. :) Предварително благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хванала си най-неподходящата възраст за пеене сперед мен ...те първа започва да ти се "ивайва" гласа , то каквото стане вече не зависи само от желанието ... колкото и да ти се иска да пееш ако гласът ти не ти позволява -няма как ... успех с търсенето на магийката де не искам да ти убивам желанието да пееш ,защото които пее зло не мисли!

Редактирано от SICCREW
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявай за такива неща. Това, че родителите ти са музикални/музиканти, съвсем не означава, че и ти трябва да си. Почти всички в моето семейство от три поколения насам са професионални художници. Ако видиш аз как рисувам ще ти се изправи косата.

Ако ти се пее, пей си и не се шашкай за излишни неща. Още е рано за преценка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.