peshoy2k Публикувано Май 8, 2006 Публикувано Май 8, 2006 тъй, изглежда ще поостана още малко, след като ме .... и ми го..... с усмивка, все пак не ми удариха черен печат и скоро ще се пробвам пак тази изродия от моя страна е резултатъ от зверска употреба на Собиески хербал и нема неква музикална стойност, стилът може би е некъв лайт метал , доста не в моя стил http://www.cmusicforum.com/pi/visa2.mp3 Цитирай
stratocaster Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 ооооо да, отдавна чакам да изреве магарето евала, бетона се втвърдява Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Еее, верно ли ти отказаха, бе! Гадове! Не знаят какъв ценен човек са изпуснали! Иначе явно не ти се е отразило добре това в стилово отношение (ух колко ли хора ще наскачат сега, хихи), ама поздравления за солцата все пак - бива си ги.. Яко агресия.. Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 бетон, хехе, агресия, споко, китарата е жива, и струните се държат геройски като за няколко месечни ветерани Цитирай
f1_sound Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Хвала на таквиз хора като тебе дато пооплакват ушичките ми, че иначе от правене на реклами издивях Кефи Цитирай
DJ Alex Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Бая са те ядосали, за да избухнеш така . Готино парченце :guitar: . А иначе сори за визата . Цитирай
Recommended Posts