Jump to content
Българският форум за музиканти

Acoustic sim VST plugin


Iceman_D

Recommended Posts

Колега сподели по-точно какво ти трябва, какво ще рече acoustic sim, какво искаш да правиш с него, за какво ще го използваш? И защо трябва да е FREE?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами търся читав симулатор на акустична китара за електрическата намерих някакъв,но не върши мн мн работа.Нещо подобно на това само че за cubase

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай Waves GTR3 би трябвало да ти свърши работа, друг вариант е нещо от Nomad factory. Аз лично не харесвам китарните плъгини с Guitar Rig ако си поиграеш мисля, че би свършила някаква работа. Ма най добре си дръпни GTR3. Свободен софтуер за китара-просто забрави да намериш нещо качествено. :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ а, не така категорично... дими налбантов имаше няколко поста в тоя форум как с безплатни плъгинИ вади голем звук. примерно lepou, пък и acmebargig не са лоши. само не бъркай безплатен със свободен, свободен софт в областта на аудио продукцията почтиии няма... :)

 

gtr е готин, ама май няма акустик сим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
Amplitube Fender 1.0 Има 30-40 акустични ефекта и 10-20 от друг тип :) и вади читав звук дори през обикноведна карта .. Редактирано от Alekschy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега най-добрия, с който съм се сблъсквал е от OVERLOUD, обаче не е безплатен.За безплатните нямам наблюдения, освен ако не навържеш някакъв "чейн" от pitch-shifter с reverb.Шифтъра трябва да ти "пуска" и от сухия сигнал и от "пичнатия" с една октава по-високо.Тук също би трябвало да намериш информация за безплатен такъв симулатор.Аз накрая си взех ел.акустична китара и да ти кажа съм доволен от решението си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.