rocker_vn Отговорено Август 20, 2011 Share Отговорено Август 20, 2011 охоооо хилядния ми пост се падна в тая тема към автора- ако искаш да ти я погледна китарката "на крак" заповядай в неделя вечер в "спирит ъф рок" там ще свирим. ако няма при кой да отидеш де. или пък ми пиши нещо да се разберем може на работа да ми я донесеш да я погледна на бързо. не съм майстор на китари но поне от кабелите им разбирам до толкова че сам да си ги свързвам. пари няма да ти зема. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian_02 Отговорено Август 21, 2011 Автор Share Отговорено Август 21, 2011 Гледам във форума има доста изписано за Боян Матев. Той занимава ли се още с професията си? Разбрах, че е от Варна, но ми трябват координати. Също така, искам да ви попитам дали е добър майстор. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivi Отговорено Септември 11, 2011 Share Отговорено Септември 11, 2011 Боян Матев е човекът който ти трябва, телефона му мисля е 052606265 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts