Vidoc Публикувано Август 18, 2011 Share Публикувано Август 18, 2011 Някой може ли да ми каже къде мога да си дам китарата във Варна да ми се свали екшъна на струните да махне бъза - с две думи да ми я направи кукла Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 PM Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 Можеш да пробваш на master of puppets да я дадеш, той ги владее куклите 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 За Боян Матев се сещам аз, но той работи повече с акустични китари, макар да не вярвам да ти откаже за сетъп на електрическа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jkolarov Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 а за софия да препоръчате някой? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 Валери Градинарски или някой колега от форума ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vidoc Отговорено Август 18, 2011 Автор Share Отговорено Август 18, 2011 Валери Градинарски или някой колега от форума ... Това за Варна или за София ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 За София, за Варнa може да говориш с колегата @EAmechaniX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts