Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Ето няколко реда за положението на България видяно през моите очи! Сега измислих този текст! За първи път в този форум :) Просто исках да е нещо ново! Текста е измислен по един бийт (мелодия,инструментал) за това който го иска може да ми пише на скайпа : )

"Изгубени в прехода"

Хората се чудят как деня да преживеят

а депутатите по телевизора се смеят!

Отправят си словесни атаки едни към други

къде е силната родина,кой я погуби?

Бройката на просяците увеличава се

кризата в държава задълбочава се!

Все повече хора се питат "защо живеем"

дали скоро ще има причина да се смеем?

Принуден си до края кредити да изплащаш

от чужбина в България парите си да пращаш!

Живота преминава в непрекъсната борба

или ставаш роб или се молиш за храна!

Изборите се печелят с десет лева на човек

подкупи,убийства,катастрофи просто няма ред!

Купи шофьорска книжка купи и диплома

след това човека свърша в операционната!

В очите на хората се вижда само злоба

винаги ще мразят за това няма умора!

Българите сме като конник без глава

вместо да се променим гледаме в тъмнина!

Както и да го погледнем това са просто няколко реда! Не съм професионалист! Правя го за удоволствие : ) Предварително се извинявам ако съм допуснал правописни и пунктуационни грешки! Искам само да кажа,че предпочитам всички да са искрени с мен,и да изразят своето мнение без да се притесняват,че ще ме обидят или нещо такова! Градивните критики са най-хубавото нещо! Така всички ставаме по-добри! Не е ли така?

Поздрави! ^_^

Редактирано от CrunkSideRec0rds
Отговорено

Епа в общи линии казваш всеизвестни неща,това за рап парче ли го мислиш?

Стихче от мен,че се разлигавих от бирата -

Героите от Дойран,защо не са икони?

А ще се оправим ,кво ни трябва -

снайпер карабина и кофа със патрони :hysterical:

Отговорено

До автора:

Този текст, за съжаление изобразява, за мен, по-скоро нивото на писане на текстове в бг - много ниско :(

Като изключим това - друго не искам да пиша за текста - искам да те поздравя за:

"Както и да го погледнем това са просто няколко реда! Не съм професионалист! Правя го за удоволствие : ) " - 'кво по-хубаво от това, брат!!! Не спирай да го правиш, независимо от това дали хората го харесват или не. А и при теб с такъв текст ще има доста хора дето да го харесат ;)

Един съвет, като "колега", опитай това дето си го написал да ти бъде скелета на текста и оттам го пълни и го кичи с органи - т.нар метафори, символи и други такива вредни за произнасяне многобуквия.

:cheers2:

Отговорено

Buy&Sell искрено ти благодаря за мнението! Напълно съм съгласен с теб : ) Аз съм още малък и е нормално текстовете ми да не са нищо особено ... Но човек се учи докато е жив : ) А и преди всичко тези неща трябва да се правят за удоволствие а не защото "трябва" !

Поздрави! : )