CrunkSideRec0rds Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 (Редактирано) Ето няколко реда за положението на България видяно през моите очи! Сега измислих този текст! За първи път в този форум Просто исках да е нещо ново! Текста е измислен по един бийт (мелодия,инструментал) за това който го иска може да ми пише на скайпа : ) "Изгубени в прехода" Хората се чудят как деня да преживеят а депутатите по телевизора се смеят! Отправят си словесни атаки едни към други къде е силната родина,кой я погуби? Бройката на просяците увеличава се кризата в държава задълбочава се! Все повече хора се питат "защо живеем" дали скоро ще има причина да се смеем? Принуден си до края кредити да изплащаш от чужбина в България парите си да пращаш! Живота преминава в непрекъсната борба или ставаш роб или се молиш за храна! Изборите се печелят с десет лева на човек подкупи,убийства,катастрофи просто няма ред! Купи шофьорска книжка купи и диплома след това човека свърша в операционната! В очите на хората се вижда само злоба винаги ще мразят за това няма умора! Българите сме като конник без глава вместо да се променим гледаме в тъмнина! _____________________________ Както и да го погледнем това са просто няколко реда! Не съм професионалист! Правя го за удоволствие : ) Предварително се извинявам ако съм допуснал правописни и пунктуационни грешки! Искам само да кажа,че предпочитам всички да са искрени с мен,и да изразят своето мнение без да се притесняват,че ще ме обидят или нещо такова! Градивните критики са най-хубавото нещо! Така всички ставаме по-добри! Не е ли така? Поздрави! Редактирано Август 16, 2011 от CrunkSideRec0rds Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 17, 2011 Отговорено Август 17, 2011 Епа в общи линии казваш всеизвестни неща,това за рап парче ли го мислиш? Стихче от мен,че се разлигавих от бирата - Героите от Дойран,защо не са икони? А ще се оправим ,кво ни трябва - снайпер карабина и кофа със патрони Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 17, 2011 Отговорено Август 17, 2011 ето едно малко по-сполучливо парче със същата идея: http://w.vbox7.com/play:bdc0f2c7 1 Цитирай
Svanio Отговорено Август 17, 2011 Отговорено Август 17, 2011 До автора: Този текст, за съжаление изобразява, за мен, по-скоро нивото на писане на текстове в бг - много ниско Като изключим това - друго не искам да пиша за текста - искам да те поздравя за: "Както и да го погледнем това са просто няколко реда! Не съм професионалист! Правя го за удоволствие : ) " - 'кво по-хубаво от това, брат!!! Не спирай да го правиш, независимо от това дали хората го харесват или не. А и при теб с такъв текст ще има доста хора дето да го харесат Един съвет, като "колега", опитай това дето си го написал да ти бъде скелета на текста и оттам го пълни и го кичи с органи - т.нар метафори, символи и други такива вредни за произнасяне многобуквия. Цитирай
CrunkSideRec0rds Отговорено Август 17, 2011 Автор Отговорено Август 17, 2011 Buy&Sell искрено ти благодаря за мнението! Напълно съм съгласен с теб : ) Аз съм още малък и е нормално текстовете ми да не са нищо особено ... Но човек се учи докато е жив : ) А и преди всичко тези неща трябва да се правят за удоволствие а не защото "трябва" ! Поздрави! : ) Цитирай
Recommended Posts