Self-Sacrifice Публикувано Май 7, 2006 Share Публикувано Май 7, 2006 Здравейте! Въпроса ми е Предимство ли е или Недостатък когато грифът е съединен с тялото :wall: Благодаря ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Май 7, 2006 Share Отговорено Май 7, 2006 (Редактирано) Ако е тфа за което си мисля определено е недостатък За това ли говориш Редактирано Май 7, 2006 от Zlatyio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 7, 2006 Share Отговорено Май 7, 2006 По-точно? Set neck или neck through имаш предвид? Ако е второто,лично за мен е всичко друго,но не и недостатък - имам такъв бас.По принцип neck through конструкцията се отличава със стабилен състейн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Май 7, 2006 Share Отговорено Май 7, 2006 Здравейте!Въпроса ми е Предимство ли е или Недостатък когато грифът е съединен с тялото :wall: Благодаря ви! Ако си събрал кинта за SRX700 няма кво да питаш, ами направо налазвай. Или мислиш, че те гъбаркам?! Нещата са тъй, както казва Mephistofel. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 Ами реших да събирам за Ibanez SRX700 та защото той е с такава конструкция затова се интересувам.На мене ми изглежда много стабилно но все пак.Но ми е интересно какво се прави ако ти се изкриви грифа или се повреди Благодаря ви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Това определя тона, по точно неговото отзвучаване. Най-добре да пробваш бас с нек тру и бас с болт он, и сам да решиш какво те кефи като саунд и тн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) Това е въпросния бас 5pc. Maple/ Walnut Neck Material Light Ash Body 24/Medium frets Rosewood Finger Board Accu-Cast B200 bridge PFR-AL4N Neck PU PFR-AL4B Bridge PU Pearl Dot Inlay CK : Hardware Color EQB-IIDX 2-Band Редактирано Май 8, 2006 от Self-Sacrifice Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 мога да ти кажа 4е за,мен колкото по малко дупки и болтове по дървото толкова по малко концентратори на напрежение по висок състейн пове4е удобство...аз свира със такъв бас и ми е върхоно удобен и зву4и стра6но... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 Мене само ме притеснява да не се прецака нещо грифа че няма оправия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Мене само ме притеснява да не се прецака нещо грифа че няма оправия Ще го прецакаш единствено с мощни шутове или ако му натягаш струните във вана с вода А и се замисли дали скъпите модели басове щяха да ги правят така, ако всичко беше толкова лесно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenderous Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 неа проблемс с neck thruogh body - тва дет ко искаш, давай и ни съ притеснявай. Аз по принцип съм с bolt on щот съм с Фьендьер и съм повече "за" bolt on, ма няа никва опасност да съ изметни грифа, бъди спокоен, а па ак ье с две пръчки /trusrodd/ - е-е-е-хее... йощ по-добре. Туй ье! Гуд лък!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 неа проблемс с neck thruogh body - тва дет ко искаш, давай и ни съ притеснявай.Аз по принцип съм с bolt on щот съм с Фьендьер и съм повече "за" bolt on, ма няа никва опасност да съ изметни грифа, бъди спокоен, а па ак ье с две пръчки /trusrodd/ - е-е-е-хее... йощ по-добре. Туй ье! Гуд лък!!! Искаш да кажеш че в грифа има 2 метални пръти ли?? това звучи надежно Мерси все пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Искаш да кажеш че в грифа има 2 метални пръти ли?? Да,има такива.Даже на мен единия ми бас е с два truss rod-a. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Искаш да кажеш че в грифа има 2 метални пръти ли?? това звучи надежно Мерси все пак Не са 2, един е, но и той е достатъчен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 Искаш да кажеш че в грифа има 2 метални пръти ли?? това звучи надежно Мерси все пак Не са 2, един е, но и той е достатъчен Аха еми би трябвало де за тия пари ;) но все пак,мамка му стара един такъв инструмент се взима веднъж нали така трябва да съм сигурен.Абе тоя модел не го видях в ценовата листа на Икономов?? Дали го има,щото ако не ще трябва да го поръчвам и тогава бая парички излиза иначе струва 670$ в момента от Америка да се купи, но тука ще има и бая надценка и ... шибана ситуация Съвети :wall: :wall: :wall: Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts