synchu Отговорено Януари 7, 2005 Share Отговорено Януари 7, 2005 Имаше един самотен Епи Студио в Динакорд по едно време...може още да е там... Е как може - ей на - може! ....ако знаеш за колко десетки неща съм си го повтарял... :wall: Няма нищо лошо в пазарлъка Винаги може да изкяриш нещо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Януари 7, 2005 Share Отговорено Януари 7, 2005 как да не се продава бе пич. в бургаския динакорд редовно карат епифони!!!! аз редовно минавам оттам! ако искаш мое да ти дам телефона на магазина? аз оня пич там го познавам и няма да има проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Януари 7, 2005 Автор Share Отговорено Януари 7, 2005 Между другото един приятел си донесе от USA Epiphone The Dot за около 400 USD и е доста доволен По принцип предпочитам и Epiphone SG, но не и Les Paul. Просто като дизайн въобще не ми харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 7, 2005 Share Отговорено Януари 7, 2005 как да не се продава бе пич. в бургаския динакорд редовно карат епифони!!!! аз редовно минавам оттам! ако искаш мое да ти дам телефона на магазина? аз оня пич там го познавам и няма да има проблем. Колко модела има? Колко редовно? Какви цени? Дай телефон Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Януари 7, 2005 Автор Share Отговорено Януари 7, 2005 как да не се продава бе пич. в бургаския динакорд редовно карат епифони!!!! аз редовно минавам оттам! ако искаш мое да ти дам телефона на магазина? аз оня пич там го познавам и няма да има проблем Ако обичаш дай някакви координати, макар че аз преди ок. масец минах през софийския Dynakord и от поне дестте различни марки китари не видях е един Epiphone. A иначе kitaratapesho, не разбрах трябва ли да се плаща ДДС или не. Не може ли да внесеш китарата в BG все едно си я купил преди това и я носиш просто със себе си ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Януари 7, 2005 Share Отговорено Януари 7, 2005 ами те динакорд попринцип продават епифони. на4и преди имаше два лес пол, после пак някви докараха. телефон сега не мога да ти дам шото го нямам в момента обаше кат мина оттам ще питам дали мойе по поръчка да се донесе нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Януари 7, 2005 Share Отговорено Януари 7, 2005 ти китарата я внасяш в БГ без проблем - твойта си китара, носиш си я да си свириш, не са 10, че да са за търговия. имах предвид, че като я купуваш ще ти добавят 20% VAT, което е ДДС-то на Европейския Съюз, но понеже китарката я купува чужденец и я изнася от съюза, ако се върне до половин година в гърция, с касовата бележка си получава ДДС-то от магазина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Януари 7, 2005 Автор Share Отговорено Януари 7, 2005 (Редактирано) Благодаря за информацията. Ще видя кой от вариантите да избера. Ако има в Dynakord ще е най-добре, но не ми се вярва. Между другото наскоро научих, че основател на Epiphone преди 125 години бил някой си Epaminondas Stathopoulos, който с това благозвучно име трябва да е грък, така че сигурно от Гърция е по-надалавера да се вземе , може и по-голяма отстъпка да ти напряват , само се надявам да не са произведени там Редактирано Януари 7, 2005 от Angry Samoan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Януари 7, 2005 Share Отговорено Януари 7, 2005 (Редактирано) Аз съм останал с добро впечатление от тази марка китари. Знам го от един приятел който има Epiphone Flying V (като подписа ми, обаче е мръснобяло едно такова) и вади доста добър звук. Освен това тялото и грифа са едно тяло. Не знам но си мисля, че е по-добре от сглобка. Редактирано Януари 7, 2005 от James Hetfield Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Putniq Bega4 Отговорено Януари 8, 2005 Share Отговорено Януари 8, 2005 по-принцип една китара е наи-добре да я пипнеш със собствените си пръсти преди да я купиш. Може би е по-добра идея да поогледаш пак наш'те жестоки магазини, а най-добре да излезеш навън и да си купиш к'вото си поискаш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 8, 2005 Share Отговорено Януари 8, 2005 (Редактирано) по-принцип една китара е наи-добре да я пипнеш със собствените си пръсти преди да я купиш. Може би е по-добра идея да поогледаш пак наш'те жестоки магазини, а най-добре да излезеш навън и да си купиш к'вото си поискаш... Така си е. За мен лично рискът да поръчаш нещо, което "виж, копеле, моята е върха и твоята ще е супер" някак е прекалено излишен. Както вече се каза, трябва задължително да се пипне! Ако не от теб, то от човек, на когото имаш много вяра и който знае поне редица от изискванията ти. Иначе си е мазало. 6/49 Редактирано Януари 8, 2005 от Steve_Vai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Януари 8, 2005 Share Отговорено Януари 8, 2005 Значи аз имам предвид Еpiphone Explorer, който е ок 420 EURO Ми 99% ще останеш доволен ако разбира се ти пратят прилична сглобка! Щото разбира се има разлика между Explorer сглабян в европа някъде и същия сглабян от "Жълтите Човечета" (както е случая с мойто Пийви)! BTW: Малко не ми харесва, че е с фиксирано тремоло, но твое решение :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Януари 8, 2005 Share Отговорено Януари 8, 2005 Sieger - Не е с фиксирано тремоло. Просто изобщо няма тремоло Но лично за мен това е 101%-ово предимство ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Януари 8, 2005 Share Отговорено Януари 8, 2005 абе пиши в крайна сметка какво взе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts