FoolofRemorse Публикувано Август 9, 2011 Публикувано Август 9, 2011 (Редактирано) 1)nickname: FoolofRemorse 2)Възраст: 16 3)Вашият инструмент: Електрическа китара, Акустична китара 4)Предпочитан музикален стил: Рок, Метал 5)Вашият вдъхновител: Slash 6)Досегашни (не)реализирани проекти: Да си намеря група и да си направя къстъм китарка 7)Странични интереси: 3Дс Мах, Адобе Афтер Ефектс, Волейбол, Хайд анд Сеек, Cyber Warrior Invasion 8)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами приятно ми е да се запозная с всички вас, надявам се да намеря сродни души и добри приятели, да науча повече и да се усъвършенствам. Редактирано Август 9, 2011 от FoolofRemorse 1 Цитирай
Svanio Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 Малее, много ме дразните с това Хайд анд Сеек!!! КАЗВА СЕ КРИЕНИЦА!!!!!!!! ИЧ НЕ СТЕ ОРИГИНАЛНИ!!! А иначе добре дошъл във форума. И повече четене, по-малко писане/питане Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 (Редактирано) Хайд анд сеек??Тва да не е новия Кънтър страйк . Добре дошъл. Редактирано Август 9, 2011 от Viara Ivanova 1 Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Август 10, 2011 Автор Отговорено Август 10, 2011 Ами тва си е мод на Counter strike - HNS Hide and Seek 1 Цитирай
liquid_death Отговорено Август 11, 2011 Отговорено Август 11, 2011 И ако ще го свириш... в България се казва метЪл, а другото е вид материал... 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 12, 2011 Отговорено Август 12, 2011 Привет! Добре дошъл и честито минаване през първи кръг на Ада и хранилката на старите кучета към новобранците. Сийк енд дистрой е по-добър опшън и с по-големи мащаби, пък има колатеръл демидж покрай уор тайма заради шрапнелните гранати и касетъчните бомби, които правителството използва за потушаване на масови безредици. Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Август 12, 2011 Автор Отговорено Август 12, 2011 И ако ще го свириш... в България се казва метЪл, а другото е вид материал... Ще ме прощаваш не съм искал 1 Цитирай
Recommended Posts