Old_Shetarhand Публикувано Май 5, 2006 Публикувано Май 5, 2006 Пичове, реших да постна най-накрая и аз нещо свое си.... Това парче стана онзи ден....С един Пианист го правихме.... Свирия на Електрическа от Януари миналата година.... Годините ще си запазя в случай , че почнете да критикувате много та да се оправдая Аааа и това е с китарката "Сламер" за тези които се интересуваха Сега го качвам и на Гмайла http://oldshetarhand.hit.bg/Feel%20the%20Atmosphere.mp3 Вожда каза Хау Цитирай
the_gorer Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Каубойско е. Има много чувство в него, кефи ме. Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Браво,супер готино звучи! Има и май нещо каубойско... :think: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 11, 2006 Автор Отговорено Май 11, 2006 Супер се кефа че одобрявате...... Даже се амбицирах.......и го завърших .....ушким Ето ..... клавирите ги оставих изцяло на пианиста, както и некфи синтове фкара........просто писна ми вече.....по-добре ще го направя някой ден.....като ми отмине....... иначе за грешките.....нема се плашункате.....некадърното си е некадърно..... Ето го : http://oldshetarhand.hit.bg/Feel%20the%20A...phere%20Now.mp3 Айде Поздрави Цитирай
CyberGene Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Абе на 0:48-0:49 нещо доста фалшивичко... Иначе не е мой стил, така че няма да коментирам другото Сега да не решиш, че се заяждам, ама не се ли пише Shatterhand? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 12, 2006 Автор Отговорено Май 12, 2006 Епа да ти кажа сигурно тъй се пише....... обаче сега неграмотното си е неграмотно ....... иначе и мой стил не е, основният проблем беше това..... Абе скоро като се поусвободя ще го до обработя.....щото сега не ме кефи обаче нема кой да се занимава..... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Супер се кефа че одобрявате...... Даже се амбицирах.......и го завърших .....ушким Ето ..... клавирите ги оставих изцяло на пианиста, както и некфи синтове фкара........просто писна ми вече.....по-добре ще го направя някой ден.....като ми отмине....... иначе за грешките.....нема се плашункате.....некадърното си е некадърно..... Ето го : http://oldshetarhand.hit.bg/Feel%20the%20A...phere%20Now.mp3 Айде Поздрави хареса ми хубаво е...само така Цитирай
KingdomX Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 кефи дамм :guitar: :guitar: даже си е доста благозвучно, но защо е толкова кратичко...направи го 4 мин и ша се размажа ПП ако наистина свириш от година и четери месеца много добре си се ориентирал към начина си на свирене.Имам в предвид че бързината не прави красотата на музиката(за солата става дума)Продължавай в същия дух и след две три години ще си доста напред с материала Цитирай
yotzzo Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Абе на 0:48-0:49 нещо доста фалшивичко... Иначе не е мой стил, така че няма да коментирам другото Сега да не решиш, че се заяждам, ама не се ли пише Shatterhand? Никой не свири идеално вярно.По-важно е настроението,идеята и т.н. Цитирай
Recommended Posts