Demoman Публикувано Август 6, 2011 Публикувано Август 6, 2011 http://vbox7.com/play:f47cb62f4f Парче номер 3 от моето творчество. Правено на Reason, patch-ове от къде ли не, Behringer UMX25 се грижеше за улесненото въвеждане на нотите. За името не питайте, и аз все още не знам какво означава Очаквам критика, мнения, препоръки и пр. attention Цитирай
vane Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 Звучи като класически транс, приятно е, но имам забележки от към звук, също би могъл и някой вокал да вкараш. Та от към звук - касата е прекалено дебелшка (напомня началото на 90-те, не че е лошо, просто казвам), можеш атаката й да я дръпнеш малко за да не се чува бау толкова мощно, ръководя се от звученето на тази музика от последните години. Можеш малко с eq да й намалиш ниските, можеш и малко с параметника да вдигнеш определени високи, също синтовете ми звучат глухичко, можеш честотно да ги пипнеш, за да изкараш повече високи. Пианото пък обратното - звучи твърде остро и му липсва пълнота, можеш да експериментираш с друго пиано ако можеш да намериш. Поздрави и успех! Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Август 12, 2011 Отговорено Август 12, 2011 Като композиция е супер, само че звукът е прекалено Fruity Loop-ски. Пробвай да го преправиш на Reason - 100% ще звучи много по-добре! Цитирай
Recommended Posts