Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Аве не е ли скъпичко да дадеш за калъф 100 лв като китарата ти примерно струва 600? не е виарно че струва 830лв.2650лв заштото е USA. Човече, трябва да си луд, ако си дал 2650 лева за нея!!!!!!! В xxxx са по 830 лева. А що не си взе и калъф оттам? приятелю в раизинг форс не са американски а мойта е.питх ги. а калфи ниама Яяяя, каква била работата Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Аве не е ли скъпичко да дадеш за калъф 100 лв като китарата ти примерно струва 600? не е виарно че струва 830лв.2650лв заштото е USA. Човече, трябва да си луд, ако си дал 2650 лева за нея!!!!!!! В xxxx са по 830 лева. А що не си взе и калъф оттам? приятелю в раизинг форс не са американски а мойта е.питх ги. а калфи ниама Яяяя, каква била работата Цитирай
Darkman Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 здравеите. абе аз попринцип мисля да си продажам старата китара,заедно с калаф и колан,може и по отделно,ама не сам го решил окунчателно. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Фениксе, пич, не си прав. Моя калъф Сашо ми го уши за 2 дена по поръчка (а мойта китара е с НАЙ-кривата форма, вервай ми ) и ми зе 55 кинта, зашото е с неопрен. ако е с дунапрен, излиза 38 май. Така че - тънко си е, и не си заслужава да седнеш да шиеш, щото нема да го направиш като оня пич, можеш да си сигурен Много е добър, дееба. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Фениксе, пич, не си прав. Моя калъф Сашо ми го уши за 2 дена по поръчка (а мойта китара е с НАЙ-кривата форма, вервай ми ) и ми зе 55 кинта, зашото е с неопрен. ако е с дунапрен, излиза 38 май. Така че - тънко си е, и не си заслужава да седнеш да шиеш, щото нема да го направиш като оня пич, можеш да си сигурен Много е добър, дееба. Човече, напълно вероятно. Аз като казвам 100 кинта го казвам, щото като ходихме по магазините и такива глупости ни говореха. А иначе, на The Boss му излезе без пари Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 edgecrusher като гледам на една от другите снимки как горкият vamp се е сгушил зад огромната кутия на pod-a, се чудя, много ли е голяма разликата в качеството на звука ? :think: Има разлика естествено,по-скоро в подхода и в изработката.Иначе аз лично не намирам 4 пъти(примерно) разлика в качеството на звука,но все пак PODa е нещо съвсем различно и с много повече функции и възможности. В интерес на истината именно от V-amp 2 се запалих по апм-симулитащите устройства, а Line6 са именно царе в това отношение.Погледни го и от образователна гледна точка.Кога иначе ще имаш възможност да работиш и експериментираш с 32(примерно) ампа,24 кабинета , 4 микрофона,над 80 ефекта и куп други екстри? Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Кога иначе ще имаш възможност да работиш и експериментираш с 32(примерно) ампа,24 кабинета , 4 микрофона,над 80 ефекта и куп други екстри? Е как Аз съм влюбен във вамп-а. Сериозен звук така или иначе не ми трябва, по скоро искам да си играйкам и с него това е напълно възможно Просто ми беше интересно, дали си заслужава да се инвестира във POD-a или е въпрос по-скоро на естествено развитие на нещата. Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 PODa e кеф,ама е скъпа играчка.Зависи до колко можеш да си позволиш да харчиш за това....Знам че звучи кофти казано така и че ще си помислите че се "надувам" тука,но ако нямах възможност за друго,все още щях да си ползвам V-amp 2 и да му се кефя.Не е перфектен,но за това ,което правя ми вършеше идеална работа! Цитирай
Recommended Posts