Guest sinergy Публикувано Януари 7, 2005 Публикувано Януари 7, 2005 Кажете ми,пичове,къде да намеря калъф за китарка, ето тази sinergy Никаде няма.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=752 Цитирай
Guest sinergy Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 ДА АМА ТИА ПИЧОВЕ НЕ СИ ВДИГАТ ТЕЛЕФОНИТЕ Цитирай
AXE Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Кажете ми,пичове,каде да намеря калъф за китарка,ето тази sinergy.Никаде няма.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО SINERGY Ти тая кирата ли имаш бе, мръсник А съм те засякъл на някоя среща на форума, а съм те ограбил П.П. Ти да не си помислиш че се бъзикам :green: Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 хахахахха купи си брезент и си уший бе!!!!!!!!! не е сложно, за един час най много работа :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :green: Цитирай
Sieger Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Ти тая кирата ли имаш бе, мръсник А съм те засякъл на някоя среща на форума, а съм те ограбил П.П. Ти да не си помислиш че се бъзикам Очаквай пълната ми подкрепа Обаче на един месец ще си я паскаме хахахахха купи си брезент и си уший бе!!!!!!!!! не е сложно, за един час най много работа Да бе! Как си представяш тая китара в custom made Brezent Кажете ми,пичове,каде да намеря калъф за китарка,ето тази sinergy.Никаде няма.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО SINERGY Виж в Dynacord аз от там си купих, ако не намериш виж в ProMusic на Поп Богомил там май имаше доста нестандартни калъфи А и внимавай някой случайно да не ти я гепи :guitar: :guitar: :twisted: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 И като отидеш в Дайнакорд и има кажеш: Искам калъф за китара. Те ще ти кажат: Ти тъп ли си? Кво ми идваш в магазина? Аз да не съм ти слуга тука. Ако искаш си търси калъф и не ме занимавай. Аз пък искам пари, ама хората не ми дават (дали не е, щото съм копеле, което не знае как да се държи с клиентите си???). С други думи: По-добре без калъф от колкото с калъф от Дайнакорд. . Цитирай
Sieger Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 И като отидеш в Дайнакорд и има кажеш:Искам калъф за китара. Те ще ти кажат: Ти тъп ли си? Кво ми идваш в магазина? Аз да не съм ти слуга тука. Ако искаш си търси калъф и не ме занимавай. Аз пък искам пари, ама хората не ми дават (дали не е, щото съм копеле, което не знае как да се държи с клиентите си???). С други думи: По-добре без калъф от колкото с калъф от Дайнакорд. . Пфф хаха Не по-добре не има казвай: 'Искам калъф', а -Много се извинявам Сър, но бихте ли бил така добър да ме информирате, дали случайно във Вашия тъй прекрасен магазин би се намерил един калъф като за <МОДЕЛ НА КИТАРАТА>, за такъв невзрачен младеж като мен? Много се извинявам за невероятно то безпокойство което ви причинявам! Знам че съм голям селяндур... Ако в момента не сте в настроение аз мога да поизчакам на студа, докато решите да ме обслужите... Примерно! Материала е взет от едноменната книга със CD: "The ultimate client's guide to successful purchase in Dynacord Shop" *На CDто са приложени аудио семпли с диалози между "продавачите" и клиентите, специално и екслузивно видео на успешна покупка и карта на най-близките полицейски управления в случай на "уека проблемация" от страна на продавча Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 И като отидеш в Дайнакорд и има кажеш:Искам калъф за китара. Те ще ти кажат: Ти тъп ли си? Кво ми идваш в магазина? Аз да не съм ти слуга тука. Ако искаш си търси калъф и не ме занимавай. Аз пък искам пари, ама хората не ми дават (дали не е, щото съм копеле, което не знае как да се държи с клиентите си???). С други думи: По-добре без калъф от колкото с калъф от Дайнакорд. . Пфф хаха Не по-добре не има казвай: 'Искам калъф', а -Много се извинявам Сър, но бихте ли бил така добър да ме информирате, дали случайно във Вашия тъй прекрасен магазин би се намерил един калъф като за <МОДЕЛ НА КИТАРАТА>, за такъв невзрачен младеж като мен? Много се извинявам за невероятно то безпокойство което ви причинявам! Знам че съм голям селяндур... Ако в момента не сте в настроение аз мога да поизчакам на студа, докато решите да ме обслужите... Примерно! Материала е взет от едноменната книга със CD: "The ultimate client's guide to successful purchase in Dynacord Shop" *На CDто са приложени аудио семпли с диалози между "продавачите" и клиентите, специално и екслузивно видео на успешна покупка и карта на най-близките полицейски управления в случай на "уека проблемация" от страна на продавча Това с чакането на студа намек ли беше??? Междудругото следващият път като ходим в Дайнакорда, ме подсети да им говоря точно така и с лек английски акцетн хахахаха интересно ми е каква ще им е реакцията Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 Отиваш във Фактора и взимаш телефона на Сашо, дето шие калъфите. Аз го изгубих дееба. Пича прави страшни калъфи по поръчка, и е евтино. На мойта ми направи страшен калъф, много е бърз и е много коректен. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 по музикалните магазини не може да няма Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 ама сигурно ще ти кажат че трябва да поръчаш специално Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 И като отидеш в Дайнакорд и има кажеш:Искам калъф за китара. Те ще ти кажат: Ти тъп ли си? Кво ми идваш в магазина? Аз да не съм ти слуга тука. Ако искаш си търси калъф и не ме занимавай. Аз пък искам пари, ама хората не ми дават (дали не е, щото съм копеле, което не знае как да се държи с клиентите си???). С други думи: По-добре без калъф от колкото с калъф от Дайнакорд. . Пфф хаха Не по-добре не има казвай: 'Искам калъф', а -Много се извинявам Сър, но бихте ли бил така добър да ме информирате, дали случайно във Вашия тъй прекрасен магазин би се намерил един калъф като за <МОДЕЛ НА КИТАРАТА>, за такъв невзрачен младеж като мен? Много се извинявам за невероятно то безпокойство което ви причинявам! Знам че съм голям селяндур... Ако в момента не сте в настроение аз мога да поизчакам на студа, докато решите да ме обслужите... Примерно! Материала е взет от едноменната книга със CD: "The ultimate client's guide to successful purchase in Dynacord Shop" *На CDто са приложени аудио семпли с диалози между "продавачите" и клиентите, специално и екслузивно видео на успешна покупка и карта на най-близките полицейски управления в случай на "уека проблемация" от страна на продавча Това с чакането на студа намек ли беше??? Междудругото следващият път като ходим в Дайнакорда, ме подсети да им говоря точно така и с лек английски акцетн хахахаха интересно ми е каква ще им е реакцията ххаахахахахахааа Цитирай
Fenix Отговорено Януари 7, 2005 Отговорено Януари 7, 2005 The Boss има същата китарка и си уши сам калъф, който си е много добър. Ходихме с него по магазините и никъде нямаше, навсякъде тряя да поръчаш и излиза около 100 лева ( ). Но можеш и сам да си направиш (особено ако имаш баба, кояот може да шие ) Цитирай
Recommended Posts