Silfredim Публикувано Юли 26, 2011 Share Публикувано Юли 26, 2011 Здравейте отново и от мен! В момента работя над издаването на нов албум и споделям с вас една от песните му. Трудно ми е да определя точно нейния стил, така че оставям това на вас и очаквам с нетърпение вашите мнения и препоръки. Ако има някакъв интерес ще пусна и останалите готови песни от албума, като предварително уточнявам, че това са все още работни версии и не са записани в студио, а в домашни условия. Приятно слушане! Silfredim - Get Up www.myspace.com/silfredim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misterj Отговорено Юли 26, 2011 Share Отговорено Юли 26, 2011 На мен ми звучи фалшив гласа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Silfredim Отговорено Август 1, 2011 Автор Share Отговорено Август 1, 2011 Благодаря все пак за коментара, макар че бих искал да разбера вашето мнение относно песента по-подробно: композиция, аранжимент и т.н. Съжалявам обаче, че за вече цяла седмица получих само един коментар, което говори за липса на интерес. Най-вече искам да разбера дали тази музика се харесва от хората и има някакъв шанс да пробие у нас! Споделям с вас още една песен от албума с надежда за повече мнения и съвети към мен. Silfredim - A Man Like Me www.myspace.com/silfredim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Final_Cut Отговорено Август 12, 2011 Share Отговорено Август 12, 2011 Това не е за албум, това е за демо Поработи над звука повече, иначе идеята е хубава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Silfredim Отговорено Август 29, 2011 Автор Share Отговорено Август 29, 2011 Благодаря много за поредния коментар! Повечето от песните ми са вече сложени в профила ми в myspase като пояснявам отново, че това са само демо версии, записани са в домашни условия и не е правен никакъв мастеринг. Вокалът е мой и е използван непрофесионален микрофон. Приятно слушане! www.myspace.com/silfredim Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts