Jump to content
Българският форум за музиканти

Педалборд


Recommended Posts

Не успях да открия такава тема за направата на педалбордове и за това отварям нова, в която всеки да покаже своите изобретения,подредбата и настройките на ефектите които използва :) .

Моето изобретение не е точно мое, а на баща ми. Формата и идеята е моя, а всички чаркове, които за запоени и подредени вътре както и дървената сглобка са творение на баща ми :) .

Ето го и него:

3592461X.jpg3592460G.jpg3592458l.jpg

3592457Z.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За вкъщи имам ПедалШкаф, в който освен свързаните кабели, държа резервни кабели, резервни части, инструменти, че и некви играчки. :D

А това че самите педали си седят на килима не ме притеснява ни най-малко, важното ми беше кабелите да не пречат.

189152026010403071901311167588aEPi1Uk3ZWZp6DCc2XXk.JPG

15369225915101119271311167561HZ4EWCmT8F5FDMb28ap6.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готино е :) На мен обаче проблема ми е, че всеки ден се разнасят по работа и участия и това безкрайно навързване и след това прибиране трябваше да приключи :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей я и моята самоделка отпреди половин година: 024210976-big.jpg?r=0 Сега е с двойно повече играчки, ако не забравя, ще снимам пак. ^^Баща ти добре се е справил, само че има ли капак това нещо? Щото за мен целта на педалборда е не само да е по-подредено, но и ефектите да могат да се носят лесно и безопасно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

дълъг, имам същото захранване :) а луксозЕното кубе е шес :thumbup:

евала и на г-н стефанов, добре се е справил :thumbs_up:

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и моя спийд билднат педалборд. Евтин, лек, красив punk_guitar.gif Направен от рафт на стелаж (велпапян), има си крачета отдолу и т.н. Наздраве с Johnnie Walker - Keep walking and playing guitar!

 

 

pedalboardm.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах, на чичо браунито! Много добре изглежда, браво. А пичове, може ли да давате малко повече инфо за захранването? Аз съм мислил да наредя на някаква плоскост ефектчета, ама така и не реших как да ги захраня качествено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми баща ми е сложил вътре траф с доста чаркове, за който немога да обесня. Само знам че има кондензатори, които чистят шумовете. И от този траф си излизат 8 захранващи жакчета за ефектите.Мога подробно да ти напиша ако искаш какво точно има вътре (под втория ред за ефектите.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Моят бая отесня напоследък: 024321032-big.jpg?r=0

За всичко това ползвам 3 трафа - 1 от повреден бебефон, със стабилизатора на Baby Thomas, описан в една горна тема и 2 български на Оргтехника Силистра - железни машини. Тъй като заради липса на място минах на твърди връзки и разкарах кабелчетата с разпоена маса на единия жак, които си бях правил, сега включвам ефектчетата през едно за всеки траф. Не мога да се обоснова технически, но ми се струва, че съм избягал от grund loop-а, защото няма шум и брум, а и signal loss-а е минимален. В събран вид се получава едно малко куфарче и една чанта за лаптоп с кабеляци, захранвания и още 3 педала - не е върха на удобството, но все пак е някаква организация. А и излезе почти без пари - педалбордчето го спретнах от остатъци от паркетен ламинат и летвички :greenangel:

Редактирано от DYLGIQ
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.