Karamanski Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 здравейте хора! Наскоро успях да се регистрирам след битката с кода от картинката. Аз съм един младеж с малък проблем и той е, че невиждам, а това се превърна в много голям проблем след като реших да се занимавам с компютърно музициране и работа в студио. Няма да изпадам в подробности за историята си, но е факт, че слепците можем да сме напълно самостоятелни в студиото вече, а битката със софтуера е спечелена. cakewalk sonar 8 producer се предаде след месеци обсада. Това е единствения софтуер в света разработван от слепи за да може да се ползва. Една малка група от цял свят пише скриптове вече 5 години, които да направят сонар достъпен за (screen reader), а това е софтуер чрез който незрящите ползваме компютър. Аз имам още много да уча и ще се радвам на помощта на форума, но и доста научих, тъй, че ако имате познати слепи които все още смятат че това е невъзможно, насреща съм да помагам. Четейки форума разбирам, че се търси информация за сонар и мисля че мога доста да помогна и на потребителите без такъв проблем. Често задавам въпроси и за това моля за разбиране ако въпросите ми не са зрително изчерпателни. Малко трудно би ми било да намирам червени бутони, сини линиики долу в дясно и прочие. Прощавайте, че още в първата тема поставям някакви странни изисквания. Е толкоз от мен и темицата ми. Хубави дни желая! 10 Цитирай
L.K. Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Справяш се чудесно, в смисъл далеч над средното форумско ниво! Цитирай
Vlad Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Уважавам хората с хъс да правят това, което искат! Успех! Влад Цитирай
разбойник Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Успех, Karamanski! Форумът има нужда от интелигентни и разбиращи люде. Добре дошъл! Цитирай
Recommended Posts