Jump to content
Българският форум за музиканти

Karamanski

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Karamanski last won the day on Юли 19 2011

Karamanski had the most liked content!

Относно Karamanski

  • Рожден ден 07/04/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    NI Traktor Control X1

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    DJ, музика (creating mixing and mastering), звуко обработка,изискани жени и кучета а и парфюми.

Contact Methods

  • Skype
    panchonk

Karamanski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. привет приятел! Този мойприятел е също незрящ и ако можеше нямаше аз да пиша тук за да моля за съвет. Ще опитам да преформулирам въпроса за да избегна подобни отговори Моля споделете най-удачния вариант чрез който синтезатор корк па 800 може да се ползва като миди клавиатура, но да не надхвърля 300 лева.
  2. Здравейте! Мой приятел трябва да закупи саунд карта за да може да прави музика сам, но тя трябва да има миди порт, защото той си има корк па 800 и не иска да си купува миди клавиатура след като може да ползва него. Моите познания стигат до тук! Дайте съвет за такава карта в която може да включи синтезатора, но проблема е, че може да отдели до 300 лева. Лично на мен не ми се струват сигурни преобразуващите кабели от миди към usb, но съмнението ми се дължи на липсата на опит. Благодаря предварително всички съвети са добре дошли.
  3. Най-големия проблем е, че не мога да ползвам logic поради липсата си на зрение, а толкова много искам. MAC OS все още се разработва, за да стане достъпна среда пък камо ли някой да се занимае с достъпен logic. Евала на Стив Джоб че е почнал да си прави достъпна операционната система за слепи, но има още десетки години да минат преди да можем да ползваме този софтуер.
  4. привет Аз наскоро закупих NI Traktor controller x1. Свързах го инсталирах драйвъра свързах го пуснах трактора и той не тръгна. Лично аз си реших проблема като инсталирах controller editor, който си вървеше с диска. Незная да ли берингер имат такова нещо, но погледни за да отхвърлиш и тази възможност А не е изключено да се нуждае контролера от мапинг.
  5. привет Аз наскоро закупих NI Traktor controller x1. Свързах го инсталирах драйвъра свързах го пуснах трактора и той не тръгна. Лично аз си реших проблема като инсталирах controller editor, който си вървеше с диска. Незная да ли берингер имат такова нещо, но погледни за да отхвърлиш и тази възможност А не е изключено да се нуждае контролера от мапинг.
  6. привет Четох една стара тема за хармонаизерите и реших да потърся софтуерен. Най-първият сериозен ми попадна на Антерис AVOX Harmony Engine Evo VST RTAS PC v3 Ако не се лъжа версията е от 2010. При адекватна настройка може да се стигне до много прилични резултати. Ако някой го е ползвал моля да сподели забележки и впечатления. А ако знае друг по-добър не ще е лошо да сподели.
  7. Здрасти!Добре дошъл. Къде мога да чуя твоя музика?

    Вяра

  8. здравейте хора! Наскоро успях да се регистрирам след битката с кода от картинката. Аз съм един младеж с малък проблем и той е, че невиждам, а това се превърна в много голям проблем след като реших да се занимавам с компютърно музициране и работа в студио. Няма да изпадам в подробности за историята си, но е факт, че слепците можем да сме напълно самостоятелни в студиото вече, а битката със софтуера е спечелена. cakewalk sonar 8 producer се предаде след месеци обсада. Това е единствения софтуер в света разработван от слепи за да може да се ползва. Една малка група от цял свят пише скриптове вече 5 години, които да направят сонар достъпен за (screen reader), а това е софтуер чрез който незрящите ползваме компютър. Аз имам още много да уча и ще се радвам на помощта на форума, но и доста научих, тъй, че ако имате познати слепи които все още смятат че това е невъзможно, насреща съм да помагам. Четейки форума разбирам, че се търси информация за сонар и мисля че мога доста да помогна и на потребителите без такъв проблем. Често задавам въпроси и за това моля за разбиране ако въпросите ми не са зрително изчерпателни. Малко трудно би ми било да намирам червени бутони, сини линиики долу в дясно и прочие. Прощавайте, че още в първата тема поставям някакви странни изисквания. Е толкоз от мен и темицата ми. Хубави дни желая!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.