Vortake Публикувано Юли 16, 2011 Публикувано Юли 16, 2011 Така,свиря вече от 3 години на барабани а с кардан от 2 в началото не го ползвах много но сега свиря в група и ми е много трудно защото левия ми крак не е толкова развит и и търся упражнения за да ги изравня.Като цяло имам и друг проблем,че на концерти или когато сам много отпуснат си свиря повечето темпота без проблем и като се чуя,че го свиря развалям всичко !!! И така не знам кога какво мога :Д.Затова искам ако може съвети от по-напреднали и да ми дадете упражнения за левия крак :п.Интересен факт е че като си купих новия кардан изсвирих Angel Of Death-sLAYER. Цитирай
evans Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 Опитай с школи,има доста точно за кардан.Забелязал съм,че в повечето школи се набляга доста на слабите места Цитирай
Vortake Отговорено Юли 16, 2011 Автор Отговорено Юли 16, 2011 къде мога да намеря такова нещо имаш ли нещо готово... иначе мерси за инфото Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Всички упражнения за ръце спокойно можеш да ползваш и за краката! Пробвай да свириш лесните песни само с ляв крак, за да се поочули лявото и да заякне. Цитирай
just_drummer Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 http://www.georgekollias.com/index2.htm Влизаш на "Education" и ако свириш нещата, които ги има там постоянно ще имаш голям напредък. Като ако търсиш само краката първо "16 - уик спиид контрол" направи. И започни по-бавно от дадените скорости. Аз лично почнах с 60 бпм . Успех. Цитирай
cri64an23 Отговорено Юли 22, 2011 Отговорено Юли 22, 2011 искам да попитам, понеже разгледах това за 16-сетте седмици и видях че срещу упражненията пише 4 минути или 2,3, наистина ли само по толкова на ден трябва да се свири или има повтаряне? Цитирай
Spaz Отговорено Август 3, 2011 Отговорено Август 3, 2011 Така,свиря вече от 3 години на барабани а с кардан от 2 в началото не го ползвах много но сега свиря в група и ми е много трудно защото левия ми крак не е толкова развит и и търся упражнения за да ги изравня.Като цяло имам и друг проблем,че на концерти или когато сам много отпуснат си свиря повечето темпота без проблем и като се чуя,че го свиря развалям всичко !!! И така не знам кога какво мога :Д.Затова искам ако може съвети от по-напреднали и да ми дадете упражнения за левия крак :п.Интересен факт е че като си купих новия кардан изсвирих Angel Of Death-sLAYER. Съвсем нормално е да имаш тези трудности защото за тия 3 години свирене основно с десния крак си преборил много неща, а и освен това едната страна винаги е по-развита. Освен ако не си Майк Манджини. Пробвай наистина да свириш прави ритми водейки с левия крак. Започни бавно, обърни внимание нещо в настройката на педала дали не ти пречи. Аз на базата на други упражнения развих едно свое, което е хем доста лесно, хем е трики и развива координацията. Свириш с краката и ръцете осминки в унисон и през определен период спираш единия крак и противоположната ръка. Изглежда лесно, ама не е докато не разгрееш. Пробвай, дано е от полза! Цитирай
Recommended Posts