HackoBoy Публикувано Май 2, 2006 Share Публикувано Май 2, 2006 здр не знам дали съм намерил точното място но все пак ще опитам необходима ми е информация към какво да се насоча като добро решение необходим ми е професионален суб усилвател за про. басс дайте марки които се внасят в БЪЛГАРИЯ или ако некой внася от вънка да каже ще се захранва една суб колона която я дават 700 W / 8 OHM ще ми я произвеждат специално за мене понеже стандартните говорители нямат много ниска Fs а на мене ми трябва да може да слезе до 20 Херца и така ми обещаха от фирмата ОБЕРТОН или ако има друг начин с про суб да сляза до 20 Херца а защо не и понадоло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Май 2, 2006 Share Отговорено Май 2, 2006 700W :wow: :wow: ???? да не е от тея новите, дето 20ватов пишат че е 100, а пък 100 ватов го дават 1000 ?? и закво ти е под 20Hz? не знам чувал ли си, но честоти от 1-10Hz са много вредни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HackoBoy Отговорено Май 2, 2006 Автор Share Отговорено Май 2, 2006 700W :wow: :wow: ???? да не е от тея новите, дето 20ватов пишат че е 100, а пък 100 ватов го дават 1000 ?? и закво ти е под 20Hz? не знам чувал ли си, но честоти от 1-10Hz са много вредни ами на обертон дет ще се домогвам е от 18 инчовите знам че наистина ниските са опасни за здравето но все пак тва ми трябва то ако няма в самата музика толкова ниски няма да ги кара ама лошото е че се слушат стилове които имат хип-хоп/ 4ернилките дет правят/ ))) не знам как да го нарека )) та можеш ли да ми дадеш инфо коя марка се справя доста добре откъм усилватели за суб канали а то от картата също малко ще намаля басовете Creative Sound Blaster X-Fi Extreme Music Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HackoBoy Отговорено Май 2, 2006 Автор Share Отговорено Май 2, 2006 само за инфо сега съм закачил колоните си по следният начин към усилвател 2 по 300 вата / 4 ома левият канал две колони 300 вата/ 8 ома в паралел по този начин общото съпротивление става 4 ома дали ще издържат на максимална мощ или ще се повредят ???? обертон S 122 а на другият канал един суб за в момента имам в излишък сиб за кола и докато не зема про суб колона и про суб усилвател ще съм с нея та мисълта ми е дали тези две колони вързани в паралел всяка 300 W / 8 OHM ще издържат на максимална усилвателя който е 300 W/ 4 Ohm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HackoBoy Отговорено Май 12, 2006 Автор Share Отговорено Май 12, 2006 http://www.biema.com/html/product/amplifiers/pa.htm http://www.biema.com/html/product/amplifiers/g.htm последно се спрях на тези два модела като серии а по точно PA500 PA600 G51 G61 СЕГА ИМАТ разлика във SN ratio : damphing : V/ mikro sec. кой от тези параметри са по важни за диапазона от 20 Hz ~ 150 Hz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 Това на биема дето си дал са стъпала (според мен среден клас) а и както беше написъл в първият пост търсиш нещо за бас (което значи, че най-вероятно търсиш и да имат кросоувър в тях). Тези нямат (или поне не пише). Ако си се ориентиръл към стъпало - някакво, виж берингерите стъпалата или ирнил: http://www.irni-l.com/bulgarian.htm (правят ги в България) Или иди в динакорд, фактор или някъде другаде по музикалните магазини и си харесай 1 стъпало ( Щом 1 говорител ще захранваш просто като съвет: гледай да има бридж режим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HackoBoy Отговорено Май 12, 2006 Автор Share Отговорено Май 12, 2006 Това на биема дето си дал са стъпала (според мен среден клас) а и както беше написъл в първият пост търсиш нещо за бас (което значи, че най-вероятно търсиш и да имат кросоувър в тях). Тези нямат (или поне не пише). Ако си се ориентиръл към стъпало - някакво, виж берингерите стъпалата или ирнил: http://www.irni-l.com/bulgarian.htm (правят ги в България) Или иди в динакорд, фактор или някъде другаде по музикалните магазини и си харесай 1 стъпало ( Щом 1 говорител ще захранваш просто като съвет: гледай да има бридж режим. аз имам филтър понеже цялата система от узилватели е свързана към компютър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 необходим ми е професионален суб усилвател за про. басс Значи ти трябва "някъв" усилвател просто Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts