Fenderous Публикувано Май 2, 2006 Публикувано Май 2, 2006 http://www.uriahduffy.com/ КОМЕНТАРИ??? Цитирай
Dushmanina Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Не го знам кой е тоз, ама този на аватара ти е титан! Цитирай
Fenderous Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Не го знам кой е тоз, ама този на аватара ти е титан! тогаз да сменя аватара...??? Цитирай
TONY Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Уайтснейк няма да вземат кой да е вярно че индиянеца им пасваше идеално - но сам бил пожелал да напусне поне най новото ДВД е с него- за който му е мъчно ако някой го знае на кой торент е да казва а новия съм го слушал - покрай китарите на фламенкометълбенда Цитирай
NitroBGA Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Като споменахте.... ще ходим ли на концерта ? Аз се чудя - не за Уайтснейк - добри са, но малко ми омръзна да гледам актуалното с 20-тина години закъснение. Но мисля да ида, много им се радвам. Цитирай
Fenderous Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 еми ,га е тооа конзерт на Уайтснейк??? ...и у БГ ли че А? или найн? Цитирай
Fenderous Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Яа, яа, Булгариа, Каваррна, 25 юли Данке шойн , Булгариа ист айн гуте ланд... Унд Каваарна ист рок центаа. Цитирай
Dushmanina Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Не го знам кой е тоз, ама този на аватара ти е титан! тогаз да сменя аватара...??? Пак офтопик, простете! Имах предвид, че не знам кой е новият басист на Снейк. Завинул ми е в ТОП 10 на любимците иначе! П.П. Нещо ново около концерта на чичо Дейвид и компания? Цитирай
Recommended Posts