еди Публикувано Юли 11, 2011 Публикувано Юли 11, 2011 Здравейте, от доста време ме влече гайдата! И вече мисля да се впусна в това. Бихте ли ме посъветвали, какъв вид гайда ми трябва като за начинаещ. Къде мога да си намеря в София, на какви цени вървят и как вървят курсовете за обучение. Цитирай
TonyShine Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 Ето нещо което може да ти е от полза въпреки че не отговаря съвсем на въпросите ти http://www.youtube.com/watch?v=5aWOdjrSO8E има още няколко от поредицата... Цитирай
еди Отговорено Юли 11, 2011 Автор Отговорено Юли 11, 2011 Благодаря, но нищо не каза коя гайда е по-добра и лесна за начинаещи! Колко години живот има една гайда, ако си я поддържаш нормално? Цитирай
еди Отговорено Юли 13, 2011 Автор Отговорено Юли 13, 2011 Много ме интересува, дали може гайдата да се съвместява едновременно с синтезатор, китара или други и не само в стил народни песни, а и нещо поне малко по-различно. Цитирай
d.alex Отговорено Юли 14, 2011 Отговорено Юли 14, 2011 Много ме интересува, дали може гайдата да се съвместява едновременно с синтезатор, китара или други и не само в стил народни песни, а и нещо поне малко по-различно. Ами, защо да не може. Ето момчетата от Smallman го правят и мисля добре им се получава. Цитирай
еди Отговорено Юли 14, 2011 Автор Отговорено Юли 14, 2011 Много ме интересува, дали може гайдата да се съвместява едновременно с синтезатор, китара или други и не само в стил народни песни, а и нещо поне малко по-различно. Ами, защо да не може. Ето момчетата от Smallman го правят и мисля добре им се получава. А какви отзиви си чувал, джура, родопска или друга гайда ще е по-подходяща за начинаещи? И колко години има живот има една гайда в нормални условия? Благодаря! Цитирай
Recommended Posts