alexsis Публикувано Юли 11, 2011 Публикувано Юли 11, 2011 Ето го и кавъра --> .Според мен се получи добре, и да знам че тона е малко по-басов отколкото на песента, но аз така си го харесвам за тази песен. И все пак нека чуя малко чуждо мнение! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 Добре е, но то кое е от МР3-то и кое от теб... Освен това няма нищо за свирене почти. П.П. То и на Металика е кавър... Цитирай
yordaniy Отговорено Юли 11, 2011 Отговорено Юли 11, 2011 Тук-там трябва да се пооправят преходите към и от насеченото свирене + самото насечено свирене не винаги е в ритъм. Иначе - . Освен това няма нищо за свирене почти. Е, човекът все отнякъде трябва да тръгне... Цитирай
alexsis Отговорено Юли 11, 2011 Автор Отговорено Юли 11, 2011 Да, възможно е да трябва някой неща да се поиздокусурят но все пак песента я научих, защото реших че подходяща за "warming up" а пък я бях свирил преди записа около 4-5 пъти, а и друга причина поради която я научих е че е подходяща за да си изкараш яда докато я свириш @Baby Thomas Знам, че вариянта на Металика е кавър .. нали заради това съм писал "кавър на кавър на Металика". И не съм сагласен с теб, че няамало "почти нищо" за свирене, защото ако беше така, в песента щеше да има само барабани, вокали и бас А и мисля че моята китара си се различава от MP3-то и си се чува добре.. като за Стаг китара и кубе... 1 Цитирай
Recommended Posts