Danny47 Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 ^ Какви материали по-точно? Писал съм курсова работа за Гет Хип. Цитирай
Dramchev Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 сведения за автора и произведението.-анализ и части.2 Технически трудности-видове техника,метроритъм,темпо,щрихи,избор на палки.3 Художествено-изпълнителски проблеми-изграждане,динамика,темброви нюанси,характер,артикулация,фразировка,интерпретация. Моля!Моля! Или поне ми кажете откуде да търся.Моля! Цитирай
nosorozitemu Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Абе що някой не вземе да сложи гореупоменатите пиеси, че и аз проявавам интерес. Пък и не ми се вярва етюдите на Х.Йоцов да се намерят тъй лесни в нетчето.... Благодаря и поздрави. Цитирай
drumvarna Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 А защо не вземе някой да постне тел. на Хр. Йоцов и да се спре с невероятните въпроси?? Гет Хип е толкова невероятно тъпо произведение , че няма на къде!! Успех на всички кандидатстващи!! Цитирай
Danny47 Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 И какво им е тъпото на въпросите? Колегата попита за помощ - помогнах, с каквото мога! Цитирай
Recommended Posts