flash_max Публикувано Април 30, 2006 Публикувано Април 30, 2006 ако имам един кра4ен педал с мулти ефекти дали е възможно да се върже към компа и да обработавам звука не само от педала,но и от компа едновременно.ако може то как става тогава?трябва ли специален софтуер? Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 гитар риг за реално време през някой мултитракър като нуендо примерно, ама тва да минава през 100 процесора не е мн добре, най-добре през оптичен или цифров изход директно в комп-а или аналогова техника в комп-а Цитирай
jFog Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 хубаво е да си направиш звука който желаеш от ефекта преди компа,няколко бленди с които да си бачкаш.ВИнаги след като е записано на компа можеш да го дообогатиш с някой ривърб по специален.лек хорус итнтн.Всички програми за запис разполагат с такива и е много по бързо и лесно ако го правиш така. Цитирай
flash_max Отговорено Май 1, 2006 Автор Отговорено Май 1, 2006 гитар риг за реално време през някой мултитракър като нуендо примерно, ама тва да минава през 100 процесора не е мн добре, най-добре през оптичен или цифров изход директно в комп-а или аналогова техника в комп-а с гитар риг наистина ли може да се свири в реално време,щото се побърках да търса некви програми и ми писна.а си изтеглих някво кубейс сх или нещо от тоя род беше,но останах с впе4атлението,4е там не може да си свириш и да си нагласяш ефектите едновременно. а колкота до гитар риг от никъде не мога да си я намера фри без да има некви проблеми.все нещо ще има! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 При мен всички софтуерни дивотии работят перфектно. Сега доколко е комфортно да се свири с РС е въпрос на вкус, мен лично не ме кефи изобщо... Цитирай
tiki Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 аз почнах така да записвам - процесор digitech rp200 - line in audigu2 - cakewalk sonar 4. направо съм очарован . В смисъл доста прилино се получава , не може да се сравни със студио но все пак е нещо. Цитирай
Recommended Posts