Hate Incarnate Публикувано Април 29, 2006 Публикувано Април 29, 2006 Драсте хора!Некой може ли да ми каже каде има чартеж как се прави B.C. Rich Beast главата и целия гриф даже,става дума за това... Благодаря предварително! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Какво имаш предвид под "чертеж как се прави"? Самият чертеж ли ти трябва или упътване как да дялкаш дървото? Аз имам Кремона, преправяна с такава глава. Мога да ти дам няколко жокера, ако обясниш какво точно те интересува. А ето ти и един четеж. Скейлваш го според дължината на мензурата и го получаваш в реален размер. Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) ами упътване колко де дебелината на самата глава и на грифа как да се издялка П.С. извинявам се за тъпия въпрос ама какво значе "Скейлваш" Редактирано Април 29, 2006 от Hate Incarnate Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Издялкването на грифа е най-деликатната част от правенето на китарата. Определено не е за начинаещи. Съветвам те да вземеш готов направен гриф и просто да му префасонираш главата. PS: Скейлването е промяна на големината. За целта ползвай PhotoShop, PaintShop Pro, Corel PhotoPaint или некъф друг софтуер за графика за да си напаснеш пропорциите към твоята (бъдеща) китара. Друг вариант е да си дръпнеш ТОЗИ файл. За него ти трябва AutoCAD или друга подобна програма. Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 Издялкването на грифа е най-деликатната част от правенето на китарата.Определено не е за начинаещи. Съветвам те да вземеш готов направен гриф и просто да му префасонираш главата. PS: Скейлването е промяна на големината. За целта ползвай PhotoShop, PaintShop Pro, Corel PhotoPaint или некъф друг софтуер за графика за да си напаснеш пропорциите към твоята (бъдеща) китара. Друг вариант е да си дръпнеш ТОЗИ файл. За него ти трябва AutoCAD или друга подобна програма. много благодаря the_gorer П.С. нема аз да го правя грифа некав тип тука ще го прави и искам да се получи ето така грифа: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Ако увеличиш още малко главата, за да се изравнят като размер с тялото, ще може да се ползва за гребло за каяк! :green: :green: :green: Майтапа настрана - супер грозно изглежда... Цитирай
Fenix Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Ако увеличиш още малко главата, за да се изравнят като размер с тялото, ще може да се ползва за гребло за каяк! :green: :green: :green: Майтапа настрана - супер грозно изглежда... МУХАХАХАХАХАХХАХАХАХ И аз щях да спомена туй.... Намалето я тая главаааа Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 мда на тая горе е малко са прекалили....ама идеята е да се получи ето това: Цитирай
Recommended Posts