cybertromic Публикувано Юни 29, 2011 Публикувано Юни 29, 2011 (Редактирано) Здравейте Прочетох доста теми, но никъде не видях тема за хора които тепърва ще се учат. Аз предимно се занимавам с правенето на рап инструментали и освен идея и т.н Искам да се науча на тези неща защото първо ми е интересно, второ искам да правя по-качествени неща и да вървя на горе Имам доста инструментали в груба версия, тоест без никакви ефекти на отделните kick, clap, виртуални инструменти и т.н. 1. Въпроса ми е от къде трябва да започна и кои са основните неща които ми трябват за да мога да направя добре звучащ инструментал. 2. Кои са основните моменти при смесване и мастеринга на вокал с инструментал. Благодаря Редактирано Юни 29, 2011 от cybertromic Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 (Редактирано) http://www.amazon.com/Dance-Music-Manual-Techniques-ebook/dp/B001FA0HCK/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1309389505&sr=1-1 Най-доброто четиво за такъв тип продукция, успех! Редактирано Юни 29, 2011 от trendkiller Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 Има и достатъчно видео туториали на ДВД, включително за конкретни стилове музика. Виж на AskVideo, Lynda, MacProVideo... Цитирай
Recommended Posts