hristo_rs Публикувано Юни 27, 2011 Публикувано Юни 27, 2011 Здравейте, Аз съм китарист на 15 години, с опит на сцена, и ми трябват доста пари.Някой да се сеща за някакъв начин за заработване чрез свирене, разбира се. Китарата е най-важното за мен. Не искам да изглежда, че свиря само за да изкарам пари. Просто имам нужда от такива и искам да съчетая работата с удоволствието, защото съм на 15 години и много много не мога да работя ;] Тааа ако някой има някакви идеи или предложения ще съм много благодарен! Цитирай
Лими Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 (Редактирано) Излез на улицата и свири смело и красиво, чак тогава ще разбереш какво можеш и какво трябва да усъвършенстваш. Аз така правя от 2-3 години и много е гот, но ... Знай, че целият свят е сцена! Редактирано Юни 27, 2011 от Лими 3 Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 (Редактирано) ^ тва ти е вариантът. кофтито е, че трябва и да пееш готино, или пък да сте поне двама инструменталисти. можеш също така да събереш група и да почнете да свирите скучни кавъри на "концерти" по рок-баровете. ама докато почнете да събирате вход, ще мине доста време, пък и парите няма да са много. освен ако не свирите някакви пълни простотии - примерно метъл-кючек или пънк-маане. това масово се харесва. ще правите купон, ще станете извьесни на локално ниво, ще свирите често, и ще има за бира и за мара. Редактирано Юни 28, 2011 от Fallenblood Цитирай
hristo_rs Отговорено Юни 28, 2011 Автор Отговорено Юни 28, 2011 Мерси за съветите правел съм всичко това но просто ми се свири още http://www.facebook.com/video/video.php?v=1821979034067 ето линк на моята група.Аз съм на соло китарата-който иска да чуе. Дърпаме напред сред младежките групи, макар че имаме малко проблеми с вокала.Но като цяло аз съм най-малък и само аз искам да се занимавам с това професионално.Уча класическа китара при преподавателя в НМА и искам след няколко години да кандидатствам там. За съжаление почти няма хора за които музиката да е приоритет както за мен и затова си търся по-големи и по-опитни музиканти, за да мога и аз да дръпна и да се развия.Таа някой ако търси китарист за класически рок(deep purple,whitesnake,rainbow,europe,queen,scorpions,bon jovi,guns n roses и тн) моля да казва ) Цитирай
WashBurn97 Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Намери си работа през лятото и работи и изкарвай пари и от свирене,но недей да хленчиш на хората за пари защото това правят музикантите,който свирят за пари. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Музикантите които свирят за пари, хленчат на хората за пари. Добра логика. Към автора: Свиренето "на шапка" носи възнаграждение (духовно и финансово) тогава, когато не затормозява хората около теб. Избягвай да свириш по подлезите и пред магазините, води до асоциации за просене. Хубаво място за изява са парковете. Било то на пейка, пред някой фонтан или статуя, че и на някой нисък клон да се качиш, само печелиш за оригиналност. Благодари на хората, покланяй се, поздравявай ги с песни. Покажи достойнство и ще хората ще те възнаградят за това, че си музикант, а не просяк. 1 Цитирай
rockfire Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Наскоро имаше юнак на 13 искаше да свири по баровете-ти си следващия... Абе младежи,изживейте си детството ,имате толкова много неща за забавление сега! Къде сте тръгнали да печелите пари , че и на улицата! Първо се изучете,завършете образование,после имате избор -на работа или пак да продължите учението в университет!Свиренето не е обезателно свързано с печелене на пари!Още по малко на тази възраст!Вече писахме по темата къде може да се изявявате до навършване на пълнолетие!И не си мислете , че заниманието музикант е лесно и че вървят едни пари след тях! Освен огромен труд,отделено време и средства, ви трябват и знания и умения за изполването на все по нови и нови технически средства в съвременната музика!Да, има успели музиканти и популярни и не толкова!Само те си знаят какво им струва ... Цитирай
tsetso Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 За искащите да печелят пари от музикалния бизнес, нека приемат, че това е бизнес като всеки друг. Иска си първоначална инвестиция. Инструмент, апаратура в зависимост от това дали сте група или си сам. Ако си сам, си изработи репертоар с пеене и свирене. Синбеци и пр. Когато имаш готов продукт, тогава ще можеш да търсиш парите. Ако нямаш, шанса ти е 1 на 100. Просто си един от стотиците млади китаристи, бързащи да пораснат. Цитирай
Recommended Posts