Jump to content
Българският форум за музиканти

hristo_rs

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

hristo_rs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Мерси за съветите правел съм всичко това но просто ми се свири още http://www.facebook.com/video/video.php?v=1821979034067 ето линк на моята група.Аз съм на соло китарата-който иска да чуе. Дърпаме напред сред младежките групи, макар че имаме малко проблеми с вокала.Но като цяло аз съм най-малък и само аз искам да се занимавам с това професионално.Уча класическа китара при преподавателя в НМА и искам след няколко години да кандидатствам там. За съжаление почти няма хора за които музиката да е приоритет както за мен и затова си търся по-големи и по-опитни музиканти, за да мога и аз да дръпна и да се развия.Таа някой ако търси китарист за класически рок(deep purple,whitesnake,rainbow,europe,queen,scorpions,bon jovi,guns n roses и тн) моля да казва )
  2. Здравейте, Аз съм китарист на 15 години, с опит на сцена, и ми трябват доста пари.Някой да се сеща за някакъв начин за заработване чрез свирене, разбира се. Китарата е най-важното за мен. Не искам да изглежда, че свиря само за да изкарам пари. Просто имам нужда от такива и искам да съчетая работата с удоволствието, защото съм на 15 години и много много не мога да работя ;] Тааа ако някой има някакви идеи или предложения ще съм много благодарен!
  3. Свиря от няколко години и честно казано не съм фен на ученето на някое соло "едно към едно".Солото в 1 песен е мястото, където китаристът изразява себе си и показва какво може и според мен е глупаво да се учи едно соло "нота по нота", защото ти копираш този китарист без да изразиш себе си което не те прави добър.За това работи по техниката и импровизацията си и учи основните фрагменти от солото. Другото го къдри по твой вкус. Така и ти ще се развиеш като китарист!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.