Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Привет на всички.Мога да намеря известно количество медно фолио-същото,с което аз направих екранировката на нашата китара.Ширината е 10 см.С парче 1 метър направих екран на китара тип СТРАТОКАСТЪР.Човекът,който го предлага иска 6 лева на метър-т.е.за 10 кв.дм.Ако има мераклии,обаждайте се и дайте адреси,на които да го пратя.

Отговорено
@MDFK - правил съм екраниране, но не усетих да има ефект, затова го питам при него има ли

Еми вземи прочети темата, а не само заглавието. Човека е казал какво е правил и имало ли е ефект.

Отговорено

@АХЕ - thumb.gif

@Oveerdrive - Точно това имах предвид. За разлика от теб ефекта при него е бил...ми да речем повече от осезаем. :lol:

Айде стига сме спамили темата на човека!

Отговорено (Редактирано)

Ефекта при мен беше много добър.Не съм имал възможност да пипна маркова китара,но тази на сина ми,въпреки че е купена от ФАКТОР си бръмчеше осезателно.Екранировката плюс преопроводяването на всички връзки така,както е описано в статиите доведе до пълно обезшумяване.Аз съм доволен от ефекта,който се получи.Overdrive,китарата е същата като на аватара ти.Аз вече писах че според мен с алуминиево фолио не може да се направи добър екран поради невъзможността да се запоява.

Редактирано от ditronix
Отговорено (Редактирано)

оу да бе, забравих че говорихме за това. извинявам се за спама. и мойта китара е като на аватара, само че не пише Fender на главата, а и аз държа гейна винаги до дупка - за това сигурно няма резултат при мене

Редактирано от Overdrive
Отговорено

Overdrive,да не пише случайно ROCKWOOD LX 90? :)

[/b]Nikifena,сега просто не мога да кажа точно-нямам у дома шублер.Във вторник ще го измеря,но не е дебело.Работи се спокойно с него.

Отговорено

Ха,съседът имал шублер и ТОЙ показа:дебелина 0,1 мм.(една десета от милиметъра),ширина 102 мм.Това са ТТ-данните на МАТЕРИАЛА! :hello:

Отговорено (Редактирано)

Значи трябва да уточня,че фолиото е широко не 102 мм.,а 82 мм.Просто не мога да си обясня как съм го измислил това 102 мм,след като сам го мерих с линийката?Както и да е,МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН ОТ ВСИЧКИ.Ако някой се е почувствал подведен,искам само да уточня и да уверя,ЧЕ ГРЕШКАТА МИ Е НЕВОЛНА! :wall:

Редактирано от ditronix