ditronix Публикувано Април 28, 2006 Публикувано Април 28, 2006 Привет на всички.Мога да намеря известно количество медно фолио-същото,с което аз направих екранировката на нашата китара.Ширината е 10 см.С парче 1 метър направих екран на китара тип СТРАТОКАСТЪР.Човекът,който го предлага иска 6 лева на метър-т.е.за 10 кв.дм.Ако има мераклии,обаждайте се и дайте адреси,на които да го пратя. Цитирай
Overdrive Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 a при тази китара която си екранирал имаше ли полза от екранирането или не особено? Цитирай
MDFk Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 @Overdrive - :read: това: Екраниране на китара @ditronix - успех! Цитирай
Overdrive Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 @MDFK - правил съм екраниране, но не усетих да има ефект, затова го питам при него има ли Цитирай
AXE Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 @MDFK - правил съм екраниране, но не усетих да има ефект, затова го питам при него има ли Еми вземи прочети темата, а не само заглавието. Човека е казал какво е правил и имало ли е ефект. Цитирай
MDFk Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 @АХЕ - @Oveerdrive - Точно това имах предвид. За разлика от теб ефекта при него е бил...ми да речем повече от осезаем. Айде стига сме спамили темата на човека! Цитирай
ditronix Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) Ефекта при мен беше много добър.Не съм имал възможност да пипна маркова китара,но тази на сина ми,въпреки че е купена от ФАКТОР си бръмчеше осезателно.Екранировката плюс преопроводяването на всички връзки така,както е описано в статиите доведе до пълно обезшумяване.Аз съм доволен от ефекта,който се получи.Overdrive,китарата е същата като на аватара ти.Аз вече писах че според мен с алуминиево фолио не може да се направи добър екран поради невъзможността да се запоява. Редактирано Април 29, 2006 от ditronix Цитирай
Nikifena Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) ditronix колко е дебелината на фолиото ? Редактирано Април 29, 2006 от Nikifena Цитирай
Overdrive Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) оу да бе, забравих че говорихме за това. извинявам се за спама. и мойта китара е като на аватара, само че не пише Fender на главата, а и аз държа гейна винаги до дупка - за това сигурно няма резултат при мене Редактирано Април 29, 2006 от Overdrive Цитирай
ditronix Отговорено Април 30, 2006 Автор Отговорено Април 30, 2006 Overdrive,да не пише случайно ROCKWOOD LX 90? [/b]Nikifena,сега просто не мога да кажа точно-нямам у дома шублер.Във вторник ще го измеря,но не е дебело.Работи се спокойно с него. Цитирай
ditronix Отговорено Април 30, 2006 Автор Отговорено Април 30, 2006 Ха,съседът имал шублер и ТОЙ показа:дебелина 0,1 мм.(една десета от милиметъра),ширина 102 мм.Това са ТТ-данните на МАТЕРИАЛА! :hello: Цитирай
ditronix Отговорено Май 8, 2006 Автор Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) Значи трябва да уточня,че фолиото е широко не 102 мм.,а 82 мм.Просто не мога да си обясня как съм го измислил това 102 мм,след като сам го мерих с линийката?Както и да е,МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН ОТ ВСИЧКИ.Ако някой се е почувствал подведен,искам само да уточня и да уверя,ЧЕ ГРЕШКАТА МИ Е НЕВОЛНА! :wall: Редактирано Май 8, 2006 от ditronix Цитирай
Recommended Posts