pantommind Публикувано Април 28, 2006 Публикувано Април 28, 2006 Навярно мнозина са участвали като съпорт на някоя известна чужда група на концерта и в БГ и ми е интересно да чуя мнения за това,дали "подгряването" си струва ...или пък не ? Цитирай
KingdomX Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Навярно мнозина са участвали като съпорт на някоя известна чужда група на концерта и в БГ и ми е интересно да чуя мнения за това,дали "подгряването" си струва ...или пък не ? винаги когато излизаш пред хора си струва, било то и да подгрееш някого Цитирай
TONY Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 това за "винаги" не съм съгласен например подгряването на Мегадет - беше пълна трагедия не много бг групи могат да застанат съпорт, особенно когато западната банда е утвърдено име със стойностна музика щото пък някой път - може да се получи че нашите да са по- добри pantommind - загряването на Хелоуин - бе добро :hello: има и да се развивате напред - успех Цитирай
KingdomX Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 това за "винаги" не съм съгласеннапример подгряването на Мегадет - беше пълна трагедия не много бг групи могат да застанат съпорт, особенно когато западната банда е утвърдено име със стойностна музика щото пък някой път - може да се получи че нашите да са по- добри pantommind - загряването на Хелоуин - бе добро :hello: има и да се развивате напред - успех От тази гледна точка си орав, а аз разбрах за подгряване на групи не в световен мащаб(въпреки че трябваше да се досетя) Цитирай
uzeb Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Подгряваща група на Депеш ще са Нова Генерация.Какво мислите? Цитирай
Sad But True Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Ами според мен е важно стиловото сходство на хедлайнерите и на съпорта,щото иначе.......представете си какво ще стане ако някоя хеви метъл група се подгрява от блек метъл група...... ...... или обратното. Цитирай
Smokejack Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 това за "винаги" не съм съгласеннапример подгряването на Мегадет - беше пълна трагедия не много бг групи могат да застанат съпорт, особенно когато западната банда е утвърдено име със стойностна музика щото пък някой път - може да се получи че нашите да са по- добри pantommind - загряването на Хелоуин - бе добро :hello: има и да се развивате напред - успех О.К.за съпорта на Мегадет-не мисля,че проблема беше толкова в групите,колкото в крайно неподходящия им подбор спрямо хедлайнера и най вече многочисленоста им,което в крайна сметка превърна цялото мероприятие в една безкрайна селяния и беше общо взето колкото да се отбие номера!!!Неведнъж сме ставали свидетели на това,как безхаберието и непукизма на организаторите са проваляли не една или две добри групи :read: По темата-да,заслужава си когато всичко е добре организирано и скрепено с договори в които хонорарите са описани предварително и са поставени съответните условия и от двете страни(организатори-изпълнители)!!! Иначе не,без договор не излизам да свиря дори и в клуб :read: !!! Цитирай
Niilo Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Иначе не,без договор не излизам да свиря дори и в клуб :read: !!! Брей Не че нещо, ама... с такова самочувствие ще продължаваш да си пишеш по форуми и да не постигаш нищо, предполагам Човек трябва да прави компромиси, когато прохожда... и не само тогава! Цитирай
Smokejack Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 (Редактирано) Иначе не,без договор не излизам да свиря дори и в клуб :read: !!! Брей Не че нещо, ама... с такова самочувствие ще продължаваш да си пишеш по форуми и да не постигаш нищо, предполагам Човек трябва да прави компромиси, когато прохожда... и не само тогава! Не че нещо... ама ти откъде знаеш кой съм и къде свиря? И защо си мислиш,че искам да пробивам и че не съм постигнал нищо? Недей да поставяш такива категории преди да си се запознал със събеседника си !!! Редактирано Април 30, 2006 от Smokejack Цитирай
lambi Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Подгряваща група на Депеш ще са Нова Генерация.Какво мислите? Мисля че ако попитаме феновете на Нова Генерация, какво мислят? Те биха искали Депеш да подгрява Нова...Аз какво да ви кажа? НЕЗНАМ!!! Цитирай
KingdomX Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Иначе не,без договор не излизам да свиря дори и в клуб :read: !!! Брей Не че нещо, ама... с такова самочувствие ще продължаваш да си пишеш по форуми и да не постигаш нищо, предполагам Човек трябва да прави компромиси, когато прохожда... и не само тогава! ....не мисля че го е казал със самочувствие, а на майтап инъче самочувствие трябва да има всеки музикант, но да не е в небесата, а мякуде ем да има, ем да нема - средна работа Цитирай
NeonGod Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 о джизес о год и още сичко на куп.кои говори тук за хварчене вав небесата хаха Цитирай
KingdomX Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 о джизес о год и още сичко на куп.кои говори тук за хварчене вав небесата хаха АЗ Цитирай
bi4o Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Подгряваща група на Депеш ще са Нова Генерация.Какво мислите? Тотално offtopic: Каква Нова Генерация,бре...Нова Генерация умря заедно с Воев...Т'ва, което е сега НГ изобщо не искам да го коментирам... Цитирай
Recommended Posts