wolverine Публикувано Юни 22, 2011 Публикувано Юни 22, 2011 Преди седмица се случи нещо странно: както си свиря и ползвам ръчката на флойда, и изведнъж ми остана в ръката "дупката", в която се вкарва ръчката се беше счупила... тъй като не съм много запознат поствам снимки по-долу. Искам да питам (тъй като вече няколко човека ми казаха, че за първи път виждат такова нещо)има ли някаква възможност да се оправи или да си стои така; дори и счупено пак може да се ползва, но ме дразни така... китарата е нова на 4 месеца - Schecter Demon 6 ако това е от значение Цитирай
Acei Отговорено Юни 22, 2011 Отговорено Юни 22, 2011 ако си я взел нормално и си има гаранция отнеси я да ти сменят каквото трябва Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 22, 2011 Отговорено Юни 22, 2011 (Редактирано) Същото се е случило с друг Шектър: Цък Кофти е, че се е счупила основната плоча. Ако не се намери решение с гаранцията, по-добре си запази оригиналния флойд, който колегата K_K продава. Редактирано Юни 22, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 22, 2011 Отговорено Юни 22, 2011 Намери си нова ръчка, от тези които се продават заедно с втулката! Сменяш втулката и си готов. Отвива се отдолу. Не ти трябва да купуваш цял нов Флойд Роуз. Цитирай
kuulan Отговорено Юни 22, 2011 Отговорено Юни 22, 2011 (Редактирано) Друг вариант е да отиде със тази част...(по принцип от долната страна има болт, като го развиеш излиза спокойно)на стругар. Желателно е да вземеш и ръчката с теб и да я дадеш на майстора, за да калибрира вътрешния отвор с диаметъра на ръчката. Да влиза мазно без луфт, което според мен е по удачно, отколкото нова ръчка с тази част. Имат си голям луфт(може би заради това се е изкъртила ). Едит: Даам в горния пост са ти обяснили как се разделят частите Редактирано Юни 22, 2011 от kuulan Цитирай
wolverine Отговорено Юни 22, 2011 Автор Отговорено Юни 22, 2011 Благодаря много на всички за отзивчивостта, вече приказвах с магазина на телесаунд и са пуснали гаранционен рапорт и проблема ще се оправи. Евала на тях, много отзивчиви хора... 1 Цитирай
Recommended Posts