Kanara27 Публикувано Април 27, 2006 Публикувано Април 27, 2006 Моля да ми помогнете да подкарам това чудо. Звукова карта SB Live Value(може и 1024 да е на платката пише CT4830) 4+1. Операционна система XP ser.pack 2 Точно следвам инструкциите за инсталшроне под XP от сайта на КХ но не става. Никакъв конфликт, но и никакъв звук. Пълна тишина. Моля кажете как го правите вие. Цитирай
Kanara27 Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Извинявам се, може би трябваше да пусна темата в софтуер. Цитирай
AXE Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Отвори картата на DSP-то и си направи рутиране на сигнала. Вероятно ще трябва да почетеш малко по въпроса. Предполагам че там е проблема. Цитирай
Kanara27 Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Най вероятно е така, но като не хващам . Чета но не намирам връзката. Дайте някакъв алгоритъм колкото да се подкара. После по малко ще схвана. Въпроса е приложенията под линдолс не трябва ли сами да тръгнат( да изкарат звук). Цитирай
RockoBG Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Има една кликявка в панела. По дефолт тръгва с изключена при мене. Понеже на мога да си спомня, а на тоя комп съм с други драйвери мога само да кажа, че е едно от малките зелени кръгчета в центъра и у лево, ма в коя таблица..... то ясно че не помагам ама да успокоя, че проблема не в хардуера. Цъкай наред и задържай мишката докато изпише к'во цъкаш. Цитирай
fracture Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 ... 4+1... Точно следвам инструкциите за инсталшроне под XP от сайта на КХ но не става. Никакъв конфликт, но и никакъв звук. Пълна тишина. Моля кажете как го правите вие. с колко колони си, с 4 или 2 ? Цитирай
Kanara27 Отговорено Април 28, 2006 Автор Отговорено Април 28, 2006 Използвам 2 или слушалки. Никога 4. Цитирай
KAE Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 По дефолт предните ляв-десен спикъри са разменени със задните ляв-десен. За това говори RockoBG. И аз не помня точно къде, но някъде из контрол панела беше...Или без да буташ нищо по настойките просто се плъгни в подходящия изход Цитирай
Kanara27 Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 БЛАГОДАРЯ на всички които ми помогнаха, кликнах размяна на предни задни и излезе звука. Сега при стартиране на уиндолса ми изкарва едно съобщение че не може да инициализира аудио драйверите(след инсталиране на кх-драйверите) но иначе си работи(не ме притеснява особенно). Сега вече мисля че с четене на хелпа ще си пусна и програмките. Цитирай
fracture Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 По дефолт предните ляв-десен спикъри са разменени със задните ляв-десен. За това говори RockoBG. И аз не помня точно къде, но някъде из контрол панела беше...Или без да буташ нищо по настойките просто се плъгни в подходящия изход точно така Кала - затова зададох въпроса за броя на колоните. Някъде по хелповете се оправдаваха, че понеже цифрово-аналоговия преобразувател който бил реализиран за задните говорители, имал по-добри параметри от този, който бил за предните, та затова пренасочвали потоците ... Цитирай
KAE Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) Някъде по хелповете се оправдаваха, че понеже цифрово-аналоговия преобразувател който бил реализиран за задните говорители, имал по-добри параметри от този, който бил за предните, та затова пренасочвали потоците ... E, не бих го нарекъл оправдание, просто Eugene и банда са изстискали всички параметри на креативите максимално Пък и подробното разучаване на kX си е преживяване, успех в начинанието! :hello: :read: Редактирано Април 29, 2006 от Калата Цитирай
Kanara27 Отговорено Май 1, 2006 Автор Отговорено Май 1, 2006 Благодаря за подкрепата. Ако нещо зацикля ще питам знаещите. Мисля да си разпечатам хелпа на руски и по-малко да действам. Цитирай
Kanara27 Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Всичко стана ОК. Още веднъж благодаря на Калата, fracture и най-вече на niki123bg и the man who. Цитирай
Recommended Posts