Mike_MnD Публикувано Юни 20, 2011 Публикувано Юни 20, 2011 (Редактирано) Не смятам, че е шит. Точно обратното. На мен ми хареса достатъчно, че да го споделя с вас. Това е. http://sdc-bg.com/TEMP/my_music/SmoothieFive.mp3 Приятно слушане. Редактирано Юни 20, 2011 от Mike_MnD Цитирай
ultramega Отговорено Юни 20, 2011 Отговорено Юни 20, 2011 Много свежо се обади тромпета по едно време, но за съжаление твърде еднообразен си остана. Баса има готин саунд за фънк, но бас линията е доста натрапчиво еднообразна също . Клавирчето най ми допадна, от всичко , премерено и точно олд скул фънк. Барабаните обаче за мен са под всякаква критика. Това е фънк все пак , човече , сложи 16-тини на фуса(поне)! Е доста критично подходих, но надявам се да не го приемеш като злобен коментар. Има доста какво да се прави, според мен , докато стане The Real Funky Sh*t! Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 21, 2011 Автор Отговорено Юни 21, 2011 Мерси за градивната критика, дори се радвам че има такава. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 Мисля, че ultramega е прав. От мен още две дребни препоръки - малко слап на баса може да боцнеш тук-там, но най-вече да пробваш в по-бързо темпо. 110 някъде мисля ще го "отпуши" доста! Цитирай
kmfb Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 Сподели как си правил парчето? Басът ми прилича на Трилиан, има ли нещо вярно? Идеята ми харесва като цяло... аз толкова си разбирам Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 На мене ми прилича на саундчек на джаз/биг бенд Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 22, 2011 Автор Отговорено Юни 22, 2011 И така мерси и на останалите за коментарите. В тяхно следствие и естествено на моя ентусиазъм Ето го новото завършено парче. НОВИЯТ ЛИНК - The New Smooth Six: http://sdc-bg.com/TEMP/my_music/The%20New%20Smooth%20Six.mp3 И по него ще има място за поправки и шлифоване, но съм поне три пъти по доволен от предишният резултат. Специално финала е поздрав към всички, които ще го слушат. @kmfb Споделям. Всички инструменти са vst-a: BASS - Kontakt4 Clasic Bass Trumpets - Eastwest Symphonic Orchestra Trombon секция - Kontakt4 Trombone Section Piano - Kontakt4 Upright Piano Drums - Addictiev Drums - Thin Vintage Всичко си свиря през синта - Yamaha DGX 630, само барабанита си ги избирам и редя в случай от семплите с бийтове на адиктив дръмс + си окрасявам, където преценя. Всичко това е записано и сглобено на midi канали в Cubase 5. Ами това е по повод правенето, време за направата вчера 3 часа за това от първият пост + днес от 21 до сега. (1:10) Отново ще се радвам на критика, и тайно се надявам този път повече хора да го харесат. п.п. @emo_tion1 - Верно си е това дето си казал, ама докато го правех ми звучеше много яко... винаги е така доакто не се наспя и не го чуя на сутринта. Цитирай
kmfb Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 ами тоя път е по-яко, дори звучи по-добре (като микс). Басът продължава да ме дразни, ама то е от професията... Бих ти предложил да ти драсна един върху другите неща, ако не беше тоя пуст мързел от жегата и тоя Елевейшън Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 23, 2011 Отговорено Юни 23, 2011 Това вече е друго нещо И мене баса е единственото нещо което не ми харесва и по скоро начинът му на звучене. Пианото и барабаните са супер направени Цитирай
Recommended Posts