Dilian Nedev Публикувано Април 27, 2006 Публикувано Април 27, 2006 Еми ... аз помолих и получих (зак което благодаря ! ) . Смени си никнейма (махнах това 2005) и вече х'официално си харесвам ника ... Ако някой иска повече подробности , т.е. да попълня онова отгоре - да пише пс . Абе айде да го напиша набързо 1)nickname: вече RockMan , някои ме знаят като RockMan2005 2)Възраст: 16 3)Образование: нисше ... уча още 4)Вашият инструмент/и: Китара , бас , барабани , клавишни ... 5)Предпочитан музикален стил: от олд-тайп-рок'н'ролл до алтернатив 6)Вашият вдъхновител: Бутилката <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_rolleyes.gif" alt=":rolleyes:"> 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Простотии общо взето 8)Странични интереси: Компютри , тестване на разни неща за китара 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Long Live Rock'n'Roll !!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Честито ново име иначе се знаем Предполагам ... Ама да не стане гаф - да знайти . Цитирай
the_gorer Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Честито! Това е мания. Не знаех, че си на 16. :think: Към кого да се обърна за смяна на ника? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Честито! Това е мания. Не знаех, че си на 16. :think: Към кого да се обърна за смяна на ника? Еми аз питах Whisler , той ме прати при musicman ... Абе х'инфекции ... пс. Толкова ли съм зле ... " Не знаех, че си на 16. " Редактирано Април 27, 2006 от RockMan Цитирай
zmeq Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 значи си смени името а да зема и аз да се преименувам на "варварина" Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Успех ти пожелавам с музиката :hello: Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Честито! Това е мания. Не знаех, че си на 16. :think: Към кого да се обърна за смяна на ника? Еми аз питах Whisler , той ме прати при musicman ... Абе х'инфекции ... пс. Толкова ли съм зле ... " Не знаех, че си на 16. " Не ве, фен, напротив - имаш доста грамотни и адекватни постове като за 16годишен. Другите тийнове да не се обиждат. Цитирай
NitroBGA Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Пусна мухата и всички ще тръгнат да си сменят ника Наистина доста ме учуди, че си регистриран преди 1000 години, а ставаш активен чак сега, ама тъп - не питах. Как да е - вече знам. Жив и здрав Дельо Хайдутин. Лонг лив хеви метъл. Цитирай
Recommended Posts