radikal_freak Публикувано Април 26, 2006 Публикувано Април 26, 2006 и аз да си кажа 1)nickname: radikal_freak 2)Възраст: 16 3)Образование:още уча, 9-ти клас 4)Вашият инструмент/и: вокал и пиано 5)Предпочитан музикален стил: хеви,готик, рок и електро 6)Вашият вдъхновител: 7)Досегашни (не)реализирани проекти:имаме някфа група с едни приятели ма ни сме свирили ни сме пяли досега ,нещо се ни се разминават творческите стремежи ... казваме се the sheets 8)Странични интереси: изкуството в различните му форми 9)В кратце: Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Привет, човеко Много да се забавляваш сред нас Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Здрасти. Като смените правописа, току виж тръгнало казваме се the sheets Цитирай
radikal_freak Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Здрасти. Като смените правописа, току виж тръгналоказваме се the sheets ми да ... чаршафите ... ти кфо си помисли Цитирай
NoSoul Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Добре дошла :hello: Може би тук ще намериш хора които търсят човек като теб и с които ще се сработиш по добре Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Хей, здрасти! :hello: Виждам, че ще си паснем с музикалните вкусове, пък те виждам, че и пееш песни на две от най любимите ми групи (за справка - раздел Вокали), така че мнооого ти се радвам! Дерзай с пеенето! ...Впрочем, какъв глас си? Цитирай
radikal_freak Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 Хей, здрасти! :hello: Виждам, че ще си паснем с музикалните вкусове, пък те виждам, че и пееш песни на две от най любимите ми групи (за справка - раздел Вокали), така че мнооого ти се радвам! Дерзай с пеенето!...Впрочем, какъв глас си? ами сопран съм , но от скоро се занимавам с пеене, виж от по дълго свиря на пиано но мн по голямо желание имам да пея :inlove: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) Здрасти. Като смените правописа, току виж тръгналоказваме се the sheets ми да ... чаршафите ... ти кфо си помисли Какво мога да си помисля при тези омофони... Почти омофони... Редактирано Април 29, 2006 от sa6tiat Цитирай
the_gorer Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Здрасти. Като смените правописа, току виж тръгналоказваме се the sheets ми да ... чаршафите ... ти кфо си помисли Той човекът точно това ви намекна - сменете си името на the shits (макар че тази дума няма множествено число) и работата ше тръгне, защото сега аканите работи са вървежни. Добре дошъл! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Добре дошлЪ.. Да ти чуем гласчето, сладурке. Ай нема се сърдиш. Цитирай
eXile Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Добре дошъл, пиЯнисте Множим се, виждам. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Глупак! Девойчето е малко и невинно и се радва на хубава музика. Малко търпение с напиването Цитирай
radikal_freak Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 Глупак! Девойчето е малко и невинно и се радва на хубава музика. Малко търпение с напиването такова съм си Цитирай
bonzo Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Добре дошла.Надявам се нашите загорели съфорумници да не те изплашат и да си тръгнеш на втория ден Аре със здраве.И да ми викаш батко ей. За справка профила ми Цитирай
Recommended Posts