Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

и аз да си кажа ;)

1)nickname: radikal_freak

2)Възраст: 16

3)Образование:още уча, 9-ти клас :D

4)Вашият инструмент/и: вокал и пиано :D

5)Предпочитан музикален стил: хеви,готик, рок и електро

6)Вашият вдъхновител:

7)Досегашни (не)реализирани проекти:имаме някфа група с едни приятели ма ни сме свирили ни сме пяли досега ;) ,нещо се ни се разминават творческите стремежи ... казваме се the sheets ;)

8)Странични интереси: изкуството в различните му форми

9)В кратце: :)

Отговорено

Добре дошла :hello: Може би тук ще намериш хора които търсят човек като теб и с които ще се сработиш по добре :rolleyes:

Отговорено

Хей, здрасти! :hello: Виждам, че ще си паснем с музикалните вкусове, пък те виждам, че и пееш песни на две от най любимите ми групи (за справка - раздел Вокали), така че мнооого ти се радвам! :lol: Дерзай с пеенето!

...Впрочем, какъв глас си?

Отговорено
Хей, здрасти! :hello: Виждам, че ще си паснем с музикалните вкусове, пък те виждам, че и пееш песни на две от най любимите ми групи (за справка - раздел Вокали), така че мнооого ти се радвам! :lol: Дерзай с пеенето!

...Впрочем, какъв глас си?

ами сопран съм :lol: , но от скоро се занимавам с пеене, виж от по дълго свиря на пиано но мн по голямо желание имам да пея :inlove: :lol:

Отговорено (Редактирано)
Здрасти. Като смените правописа, току виж тръгнало
казваме се the sheets

ми да :metalist: ... чаршафите ... ти кфо си помисли

Какво мога да си помисля при тези омофони...

Почти омофони...

Редактирано от sa6tiat
Отговорено
Здрасти. Като смените правописа, току виж тръгнало
казваме се the sheets

ми да :metalist: ... чаршафите ... ти кфо си помисли

Той човекът точно това ви намекна - сменете си името на the shits (макар че тази дума няма множествено число) и работата ше тръгне, защото сега аканите работи са вървежни. ;)

Добре дошъл!

Отговорено

Глупак! :metalist: Девойчето е малко и невинно и се радва на хубава музика. Малко търпение с напиването ;)

Отговорено

Добре дошла.Надявам се нашите загорели съфорумници да не те изплашат и да си тръгнеш на втория ден:):D Аре със здраве.И да ми викаш батко ей.

За справка профила ми :P