seek,fuck & destroy Публикувано Април 26, 2006 Share Публикувано Април 26, 2006 Здравейте Обръщам се към вси4ки Вас.Моля ако някой има сканирани или оригинални ноти на Ride The LIghtning на MetallicA да пише ако смята 4е може да помогне. Мерси Поздрави :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Април 26, 2006 Share Отговорено Април 26, 2006 Дай си мейла и нямаш грижи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 26, 2006 Share Отговорено Април 26, 2006 Песента или целия албум? Само песента я имам на хартия, а на .пдф почти само тоя албум нямам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
seek,fuck & destroy Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 Здравей AXE Мерси за помощта Пощата ми е : old_thurtle@abv.bg Мерси още веднъж Поздрави :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
seek,fuck & destroy Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 А Baby Thomas имаш ли албумите на MetallicA : Load и Re-load в pfd формат. Ако ги имаш моля те да ми пишеш за да си довирша колекцията на MetallicA. Mерси предварително Поздрави :read: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Готово. Пратих ти и Load и Reload. Ride-а и Load обаче са на архивирани гифчета. Не че не могат да се направят на pdf, но не ми се занимава, пък и така ми е по-удобно. Айде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
seek,fuck & destroy Отговорено Април 27, 2006 Автор Share Отговорено Април 27, 2006 Лееееееееелеееее AXE много много ти благодаря Мерси ти ми даде нови сили и стремеж Още веднъж искрено благодаря Поздрави :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Aбе, АХЕ, човек не може да се вреди от тебе!!! :green: Само Лоуд и то сега видях куолитито - не е блестящо, ама се четат. За монитор стават, ама за принт надали... <_> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Април 27, 2006 Share Отговорено Април 27, 2006 Лееееееееелеееее AXE много много ти благодаря Мерси ти ми даде нови сили и стремеж Още веднъж искрено благодаря Поздрави :guitar: Моля, за нищо Aбе, АХЕ, човек не може да се вреди от тебе!!! :green: :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts