Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname: Георги Велев - истинското ми име

2)Възраст: Христовата -33

3)Образование: Строителен инженер

4)Вашият инструмент/и: в момента имам Yamaha PSR s900, но вероятно ще го продам, защото се изчерпа за мен. Свиря също и на акустично пиано Petroff, което е на сестра ми

5)Предпочитан музикален стил: рок, класическа музика

6)Вашият вдъхновител: Елтън Джон, Битълс

7)Досегашни (не)реализирани проекти: Исках да запиша албумче от свои песни, просто за да имат завършек музикалните ми усилия, досега вече 4 години идеята не е реализирана.

8)Странични интереси: фотография, къмпинг, планина, екскурзии в чужбина

9)В кратце(или с две думи за вас самите): 2 думи не стигат, ще пиша малко по-дългичко. Като малък ме подготвяха за музикант, свирех на цигулка, после виола, на 17 години реших, че това не е за мен и записах Строителен инженер ПГС във ВИАС (днешен УАСГ), после и това не ми хареса, и в момента работя като експерт web програмист. От 4.5 години работя за голяма уебхостингова компания, работата ми осигурява добро заплащане и спокойствие, за да мога да бъда мецанат на самия себе си и да си удовлетворявам на всички прищевки за дигитални музикални инструменти. Досега съм сменил:

Yamaha PSR-200

Yamaha DGX-305

Yamaha Clavinova-340

Общо взето съм роб на марката Ямаха, знам, че има и други, там разни Коргове-моргове, Курцвайли (или както там се чете), но поради високите относителни цени на дигиталните музикални инструменти спрямо българските заплати, и не достатъчно добре развития вторичен пазар в БГ не ми се ще да изследвам другите марки. Пък и Ямаха върши работа.

В момента имам Yamaha PSR s900, с който композирам музика (некомерсиална) и забавлявам приятелите си, когато ми дойдат на гости. Пея отвратително, но на тях това им харесва. Еми, като им харесва, ще продължавам да пея пък! :)

Личният ми уебсайт е georgivelev.com на който съм качил малко от своите музикални шедьоври. Изпълнявал съм свои произведения на сбирките на вече нефункциониращия форум yamahapkowner в Блекпул, Англия. Ще се радвам ако се запозная с други фенове от форума.

Георги

Отговорено

Welcome home :)

Добре си ни дошъл, тука пианистите (без да се обиждат мародераторите) са ни кът :)

Поздрави!

Герги

П.С. Пей колко душа може да носи и аз не моа да пея, ама това не ме спира :) дая пия :girl_witch::greenball:

Отговорено

Добре дошъл, радвам се да те видя тук! Много добро представяне, хареса ми подреденият ти сайт, както и ми допаднаха някои от музикалните ти идеи. Убеден съм, че в един момент ще реализираш албума, който желаеш, допълнително полирайки някои от идеите. Не спирай да твориш!