Viara Ivanova Публикувано Юни 15, 2011 Публикувано Юни 15, 2011 Здрасти. Имам проблем с един хард драйв, който съм ползвала само с Мак. Уиндоус пц-тата го "забелязват", но не четат файловете. Искат инициализация, а притеснението е това да не налага формат . Към момента не мога да намеря никой с Мак из Бургас. Идеи? Мерси! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 15, 2011 Автор Отговорено Юни 15, 2011 Проблемът е решен с HFS Explorer , благодаря на всички, които се отзоваха . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Дано бачка по-добре от MacDrive, че с него два пъти си сринах външния хард диск. Оттогава не слагам диска на някакви си тъпи Уин щайги. Ако ще се ползва системно на двата ОС-а предпочитам харда да е NTFS, тъй като съм много доволен от Paragon NTFS for Mас OS. 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 15, 2011 Автор Отговорено Юни 15, 2011 Трябваше ми само, за да взема едни файлове от драйва, не за постоянно ползване на две системи, за такова съм с Lacie и не съм имала никога проблеми . Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Трябваше ми само, за да взема едни файлове от драйва, не за постоянно ползване на две системи, за такова съм с Lacie и не съм имала никога проблеми . hehehe Ласи е мерка ве мила... Цитирай
Recommended Posts