musicman Публикувано Януари 5, 2005 Публикувано Януари 5, 2005 Един приятел се чуди от къде може да си вземе двоен педал и на каква цена? Може и да не е нов. И да не е много скъп. Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Първото, за което се сещам, е толкова често споменатата вече марка Stagg, един такъв се мотка при Пепи, цената беше двеста и нещо лева май. Не мога да коментирам качествата, но на пръв поглед ми се струва, че става, еба ли го. Втора ръка скоро не съм виждал из магазините. Ако видя, ще дам сигнал. Цитирай
HanSolo Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 Най-евтиния кардан на "Ямаха" е много грубо към 450лв. изобщо не е лош,и според мен педала,не е нещо с което да се правят компромиси,все пак основна част от свиренето преминава през този полово неориентиран инструмент. Цитирай
Cocolino Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 Един приятел се чуди от къде може да си вземе двоен педал и на каква цена?Може и да не е нов. И да не е много скъп. AЗ вече писах че продавам SONOR DP 472 ползжал сам го месец,още мерише на смазка цена 300lw.В Германия цената му е 200 евро,ако го вземеш от тук пък не знам колко ще те натоварят))Виж го в саита на sonor или другаде cocolino2004@abv.bg , успех в търсенето. Цитирай
avaavaava Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 Тая обява дето и отговаряш е от 2005 година ако не се лъжа Цитирай
evans Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 кажи ако има приятел студент,който заминава тая година на бригада в САЩ да му вземе от там,какви работи съм гледал на половин цена.Ох стига да ми дадът виза и аз тая година ще си напазарувам лакомо от там,няма смисъл да пълня гушите на нашите търговци Цитирай
Recommended Posts