Stoyko Lisichkov Публикувано Юни 13, 2011 Публикувано Юни 13, 2011 Един нов проект за една нова чалга. Трио Мио Фио - Барараца Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 13, 2011 Отговорено Юни 13, 2011 Напълно сериозно, искам да попитам: добре де, сърдим се на чалгаджиите, че "влизат" в рока, ама след това парче, би ли погледнал Сашо Романа в очите?! 1 Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 13, 2011 Автор Отговорено Юни 13, 2011 Напъбно сериозно отговарям: Не разрах нито грам от въпроса ти и какво общо има Сашо Роман? Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 13, 2011 Отговорено Юни 13, 2011 ^Ами Сашо Роман го прави автентично, а това което си пуснал не е нито пародия, нито e стилно, нито e забавно. IMHO 1 Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 14, 2011 Автор Отговорено Юни 14, 2011 Очаквах подобни квалитетни отговори. А може би извършвам конспирация! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 14, 2011 Отговорено Юни 14, 2011 ^Истината е, че и за "конспирация" не става. Андрейчо, примерно (дет метълистът, който беше обсъждан тук скоро с хитът си "Хрус-хрус") прави това с Любов и то си му е в кръвта. В случая виждам талантливи музиканти, които са решили да направят ебавка, но някак си, тя звучи твърде претенциозно - нито едното, нито другото. Ако "таргет-аудиторията" ви е пияни метъли - ми, писна вече от подобни изцепки - бяха модерни когато излезе "Радка пиратка" и още 2-3 години след това. Не разбирам какво и защо сте направили, но Андрей е супер, да повторя. А бе, не ви се е получило, според мен. ...а Сашо Роман е Титан и един от малкото истински музиканти, изобщо. Примери за други: Дивайн (диското от 80-те), Леми Килмистър... (Малко ми е болна темата още от бичето - направи се на простак, стана известен и вместо да се върне към корените си и да покаже истинската музика, продължи да прави лайна, които не успяха. Тъй де - вие направо от лайната почвате и няма какво да кажете/покажете. Поне едни цици сложете, да има скандал ) Слушам такава музика ("класиките") и издишате! Дано не ме разберете погрешно, отново Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 14, 2011 Автор Отговорено Юни 14, 2011 Абсолютно правилно те разбирам. Благодаря за мненията Цитирай
ivo3d Отговорено Юни 14, 2011 Отговорено Юни 14, 2011 "Велко, Вееелко! Велко, не ви е добра вокалистката. Слабичка ви е вокалистката. Не е...." Стойко, според мен тоя не може да пее чалга. И може би не само чалга. За инструментала не мога нищо да кажа, защото не знам каква е била идеята, но поне според мен много бие на рок - предимно се чува китара и соло барабан а ла Saint Anger. Цитирай
Recommended Posts