bustard Публикувано Юни 11, 2011 Публикувано Юни 11, 2011 Разбрах само, че това е китара , която Jackson са произвеждали за кратко. Преди нея е имало обикновен Star,а след нея е има Warrior. Питах се: 1.Някой тук има ли такава? 2.В България въобще продавали ли са се? 3.Защо са я спряли от производтво от Jackson? 4.Някоя фирма произвежда ли ги сега? 5.Каква е сегашната стойност на една такава? Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Само се питаш или вече си търсил отговорите и не си ги намерил? Защото аз питах чичко Гугъл и намерих сам отговори на някои от въпросите. Със сигурност не е внасяна в България, защото е произвеждана 2000-2001 г., а тогава още не се внасяха Джаксъни у нас. А цената може да е различна, зависи от продавача. Аз видях цени от 475 до 800$. Цитирай
Acei Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 а на въпроса защо са я спрели - според мен са осъзнали колко лоша визия са й придали. Според мен с модела уориър са поправили нещата Цитирай
bustard Отговорено Юни 12, 2011 Автор Отговорено Юни 12, 2011 Търсих в Google, но аз нямам представа от кога внасят Jackson в България,защото по време на производството й съм бил малък,но благдаря за бързия отговор. Иначе за Warrior-а ,на мен Kelly Star-a по ми харесва и за това питам. Остана да питам дали някоя фирма ги произвежда сега? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 (Редактирано) Jackson Custom Shop го предлагат, срещу солена сумичка(3000-5000$). Ran Guitars ще ти направят копие с твои спецификации за между 1800 и 2500 евро. Ако се позовеш на услугите на родни майстори като KD и Диката примерно, освен че ще получиш custom shop качество, ще можеш да поддържаш по-добър контакт с тях относно поръчката ти. Ако искаш можеш да си вземеш и едно индийско Кели за 500 лв и да го резнеш. Пазар голЕм, избирай. Редактирано Юни 12, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
bustard Отговорено Юни 12, 2011 Автор Отговорено Юни 12, 2011 Да, замислям над Custom Shop, но не знам: 1.Къде се поръчва 2.Не виждам Kelly Star, а само Star, Kelly и Warrior ,но се замислям и над вариянта с рязането на JS32KE. Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Ако си съгласен да е втора употреба, можеш да следиш Ebay или други сайтове. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 По принцип трябва да изпринтираш попълнения формуляр от Jackson Custom Shop и да го занесеш за поръчка при представителите на Джаксън у нас. Става дума за магазина, който не бива да се споменава, но един път отидох с такъв формуляр само за да питам колко струва... и гледаха умно 5 минути, проверяваха нещо в базата данни и накрая викат "Еми не знаем, ние май не се занимаваме". Може да пробваш в Динакорд, виждал съм Джаксъни там. И въпреки това, прегледай останалите варианти! Цитирай
bustard Отговорено Юни 12, 2011 Автор Отговорено Юни 12, 2011 Благодаря за информацията, ще се пробвам с Custom Shop!Следя нещата в Ebay и ако попадне нещо преди да поръчам. Последен въпрос, колко се чака да се достави китарата? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 (Редактирано) От 4 до 12 месеца обикновено(за Custom Shop-a) Редактирано Юни 12, 2011 от Lord Shredulous Цитирай
horsefucker Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 По поръчка само. А китарата далеч не е грозна. Има мнооого по-грозни модели на BC Rich и Dean, на които всички се дивите, но понеже този модел е на Jackson и в този форум трябва да нахраните китарката. 1 Цитирай
bustard Отговорено Юни 17, 2011 Автор Отговорено Юни 17, 2011 Аз лично имам Jackson KVX10 и от както го взех съм заклет поданик на Jackson! Колкото до Dean, нямам да казвам нищо лошо! 1 Цитирай
Recommended Posts