aneliaivanova86 Публикувано Юни 10, 2011 Публикувано Юни 10, 2011 (Редактирано) Здравейте, казвам се Анелия на 25 г. От Пловдив съм и харесвам всякакъв вид балади. Нямам много свободно време, но през малкото искам да се науча да свиря на нещо .Непрофесионално а просто като хоби. Бих се радвала да разбера като за начало, кой инструмент е най-лесен за научаване Редактирано Юни 10, 2011 от aneliaivanova86 Цитирай
ultramega Отговорено Юни 10, 2011 Отговорено Юни 10, 2011 Здрасти Ами няма лесни музикални инструменти според мен. И дайре да вземеш пак си има тънкости Цитирай
Icarus Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Добре дошла ultramega е прав, всеки инструмент си има своите тънкости и "пинизи". Избери си нещо, което ти харесва като тембър и като цялостно звучене, и давай смело напред. Не забравяй да прегледаш и по-старички теми, има много и полезна информация за какво ли не. Поздрави, Жоро! Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 Здрасти,както казаха в по горните постове няма труден и лесен инструмент,има желание за даден инструмент(който най му е на душата)Яко свирене и резултата от кефа е неописуем,дори да си свириш само за кеф.Трябва сама да си избереш инструмента,все пак ти ще се кефиш от него. : : Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 24, 2011 Отговорено Юни 24, 2011 Добре дошла! Най-лесен е онзи инструмент, на който можеш да свириш. Цитирай
Tozi Отговорено Юни 25, 2011 Отговорено Юни 25, 2011 Щом е само за през свободното време..., най-лесен е онзи инструмент, който най-лесно се носи (тежи най - малко). Щом обичаш балади значи ти трябва китара. Лека китара е акустичната (с метални струни). Цитирай
Viper-X Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 (Редактирано) Ами и аз ще посъветвам китара... сравнително универсален инструмент е, и има най-много материали как се учи И не е толкова скъпа Редактирано Юни 29, 2011 от Viper-X Цитирай
WashBurn97 Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Най-лесният инструмент и този,на който искаш да се научиш да свириш Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Здрасти Ами няма лесни музикални инструменти според мен. И дайре да вземеш пак си има тънкости Ония ден в зала България от орекстър Пасифик, какво соло на дайре прасна едно от момчета... ехххх Цитирай
Recommended Posts